@Nugbug evet
yigit mert celik
@yigit mert celik
yigit mert celik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine KatilmakAdalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
@berke1998 Selam dostum, Airforce reserve icin bu vatandaslik konusu gecerli degil mi demek istiyorsun?
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@ob16222 yanlisikla size cevap vermisim dostum pardon
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@legolas01 randevular kisa sureli acilir ve aninda tukenir net bi tarih soylemek dogru olmaz her gun erken saatlerde girip sayfayi kontrol etmeniz gerekiyor
yigit mert celik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@EfeNevada yeni fmcsa kuraliymis ogrendik ne yazik ki 10 years physical green card gerekiyor extension letteri artik kabul etmiyorlar
-
RE: i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
-
RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
-
@legolas01 ben 7 ay once amerikaya geldim. randevu sureci biraz zorlu bi surec ama aldiktan sonra rahatlarsiniz. randevu saatinizden 1 saat once giderseniz interviewe erken girme sansiniz olur. guler yuzlu olmayi, istediginiz zaman turkce translator alacaginizi unutmayiniz
iyi sanslar -
@Emir-1 kart eline gectiginden itibaren
-
@legolas01 randevular kisa sureli acilir ve aninda tukenir net bi tarih soylemek dogru olmaz her gun erken saatlerde girip sayfayi kontrol etmeniz gerekiyor
-
@ob16222 green card sahibi oldugunda 25 yasin altindaysa mecbur selective service kayit olmak zorunda
-
@spenb 26 yasin altindaysan evet
-
@ob16222 yanlisikla size cevap vermisim dostum pardon