Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Amazonda satisa sunacagimiz yeni urunumuzun lansmani icin 100 adet DISH MAT amerikada yasiyan amazon kullanicilarina hediye edecegiz detaylar icin mesaj atabilirsiniz
    Urun satin alindiktan sonra paypal veya zelle ile iade yapilacaktir.
    Tesekkurler

• ⭐⭐⭐

@travelwithdrone, içinde söyledi: Urun lansman yardim

Amazonda satisa sunacagimiz yeni urunumuzun lansmani icin 100 adet urunu amerikada yasiyan amazon kullanicilarina hediye edecegiz detaylar icin mesaj atabilirsiniz
    Urun satin alindiktan sonra paypal veya zelle ile iade yapilacaktir.
    Tesekkurler

Ürün ne peki? Detayları özelden değil de buradan verseniz daha iyi değil mi? Madem bir başlık açtınız ve ürününüzü tanıtacaksınız, o zaman önce ürünü tanıtın da evet alırım veya yok bana göre değil diyebilelim 🙂

• cok pardon yazmayi unutmusum. Edit ettim. Urun Dish mat amazon kurallari geregi her ihtimale karsi link paylasamiyorum. almak isteyenler varsa mesaj kutusu uzerinden iletisime gecebilir tesekkurler

• baska yardimci olmak isteyen varsa mesaj atabilir 20 adet daha kaldi

Benzer Başlıklar

• 2
  • 1
  • 1
  • 24
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

53.0k
Users

4.8k
Topics

480.6k

| | | |