DV2024 Sohbet Odası
-
@ilkerrr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@inr bence ertelemeyin. Kaderinizi yaşayın ne olursa olsun.
Bir yandan haklısınız ama bu öyle bir şey değil maalesef.
-
Merhaba iyi akşamlar herkese. Benim ikametgahım yurtdışında ama Türkiye'ye geldim 1 aydır burada yaşıyorum. Başvuruda adres kısmına yurtdışındaki adresimi mi yazmalıyım yoksa Türkiye'deki mi? ( Yurtdışındaki adresime de o ülkeye de bir daha gitmeyeceğim )
-
@inr Sağlık olsun. Tekrar başvurma hakkınız kaybolmaz. Diğer vizelere başvurmanızda bir sıkıntı olmaz. Ama kazandıktan sonra DS-260 formunu doldurunca sanırım o zaman sıkıntı çıkabiliyor. Sizin için hazyırlısı olsun.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@inr Sağlık olsun. Tekrar başvurma hakkınız kaybolmaz. Diğer vizelere başvurmanızda bir sıkıntı olmaz. Ama kazandıktan sonra DS-260 formunu doldurunca sanırım o zaman sıkıntı çıkabiliyor. Sizin için hazyırlısı olsun.
Peki çekilişte bana hak çıkarsa ve mülakata gitmezsem. Bir sorun yaşama ihtimalim var mı?
-
@inr adınıza üzüldüm ama diğer başvurularınızı etkilemez ve de bir daha başvuramazsınız gibi bir şey söz konusu değil tekrar istediğiniz zaman başvurabilirsiniz
-
@home-cimen Merhaba, öz üvey veya gitsin gitmesin fark etmez 21 yaş altı tüm çocukları yazmak zorundasınız. Kazanan bunu belirtmemişse elenme sebebidir.
-
@inr eğer kesinlikle gitmeyecekseniz mükerrer başvuru yapın direkt elenin
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@inr eğer kesinlikle gitmeyecekseniz mükerrer başvuru yapın direkt elenin
Evet ben de onu düşünüyorum.
-
@home-cimen iyi akşamlar kazandığınız zaman istenilen evraklardan bir tanesi vukuatlı nüfus müdürlüğüdür işte bu evrağa e devletten girip bakar mısın orada hangi çocuklar gözüküyorsa onları yazacaksınız sadece çocuğunuz 21 yaş altında olması gerekiyor
-
@emre123 Eğer o ülkeye geri dönmeyeceğiniz kesin ise Türkiye'deki adresinizi yazın. En kısa zamanda da adresinizi güncelleyin. Yoksa yalan beyandan elenebilirsiniz.
-
@Programmer teşekkür ederim
-
formu ilk seferde yanlış doldurup, sonra tekrar doldurdum. bir sorun olur mu iki kez görüneceği için, bilen biri var mı acaba?
-
@inr Bir sorun yaşamazsınız ama bir başkasının gitmesine engel olmuş olursunuz.
-
@Programmer Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
-
@Bilgi-Dalgakıran İkisinde de Confirmation Number aldınız mı ? Eğer aldıysanız mükerrer başvurudan dolayı elenmiş olursunuz.
-
@inr Rica ederim. Arkadaşların dediği gibi gitmeyeceğiniz kesin ise lütfen ikinci bir başvuru daha yapınız. Gitmek isteyen birinin şansını arttırmış olursunuz. Sizin için de hayırlısı olsun.
-
@emre123 Rica ederim, başvurunuz hayırlı olsun.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@inr Rica ederim. Arkadaşların dediği gibi gitmeyeceğiniz kesin ise lütfen ikinci bir başvuru daha yapınız. Gitmek isteyen birinin şansını arttırmış olursunuz. Sizin için de hayırlısı olsun.
Şimdi başvurdum. ABD rüyası başka zamanlara kaldı. Bir gün gidersem forumda bunu bildireceğim. Şu 4 günlük sürede sorduğum her soruya cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Tanımamama rağmen sizi sevdim. Kendinize iyi bakın.
-
@inr hakkınızda hayırlısı olsun sizin için de
-
@inr Yolunuz açık olsun. Kendinize iyi bakın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum