DV2024 Sohbet Odası
-
@Simge-Kutlu olsun ne olacak en kısa sürede öğrenirsiniz :D
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu olsun ne olacak en kısa sürede öğrenirsiniz :D
@diablo_ercan 1-2 sene önce denedim öğrenmeyi anladım ki her şey zamanında. Çocuğuma cocuguma rezil oldum 🙈
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu Süper, barbekü parti seviyemiz Hatay Medeniyetler Sofrası kıvamına geliyor yavaş yavaş hedefime ulaşıyorum hehe :D
@hashirama hedef diye ben buna derim hedefimiz ortak bu saatten sonra 🤭
-
@Simge-Kutlu taktı güzelim chicago'ya :D ev yokmuş, hava soğukmuş bilmem ne evde bulunur havada ısınır :D chicago da şart değil yani maryland virginia, 10 sene önce hediye edilen tshirt üstünde yazan kansas city plan çok :D kazanalım da gerisi önemli değil .
-
@Simge-Kutlu ikili bisiklet olunca kimse anlamaz
-
@ayvalik10 ikili bisikleti kullanması çok zor demedi demeyin göründüğü gibi değil :)
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu taktı güzelim chicago'ya :D ev yokmuş, hava soğukmuş bilmem ne evde bulunur havada ısınır :D chicago da şart değil yani maryland virginia, 10 sene önce hediye edilen tshirt üstünde yazan kansas city plan çok :D kazanalım da gerisi önemli değil .
@diablo_ercan valla ya taktı Chicago'ya 🤭valla öyle bı kazanalım da gerisi gelicek bı şekilde
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu ikili bisiklet olunca kimse anlamaz
@ayvalik10 biz düşünce herkes anlar abi ajakkakal eşime de yazık olur 🙈
-
@Abdullah-1 aynı soruyu 2 kere sorman bir şey değiştirmiyor bu bir, ikincisi ise arkadaşın maddi durumunu uygun bulmamışlardır o yüzden sponsor istemişlerdir ortalama tek kişi bekar için tahmin tabiki bu 10-15k dolar arası bir beklentileri oluyor.
-
İyi rüya yorumlayan biri var mı arkadaşlar bildiğiniz :D Özelden link vs atabilirsiniz
-
@Hopes1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İyi rüya yorumlayan biri var mı arkadaşlar bildiğiniz :D Özelden link vs atabilirsiniz
Bir de kahve falı. Özelden yazabilirsiniz. (resmen araya kaynadım 😁)
-
@hadi-BE Ahaha :D Cidden yorumlatmaya ihtiyacım var ama :D Normalde hiç sallamam da bu bir önemli geldi bana
-
Bende bir tek rüya tabirlerine internetten bakarım hepsi birbiriyle çelişir aman der kapatırım 😂
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bende bir tek rüya tabirlerine internetten bakarım hepsi birbiriyle çelişir aman der kapatırım 😂
@tolgasatir ben de ben de 😂 işime gelen yorumları inşallah diyip bi güzel kabul ederim gelemeyenlere de amaaaan der kapatırım 🙈
-
@tolgasatir ben hiç hatırlamam :))
-
@Simge-Kutlu baktım para pul oo iyi diyorum bakıyorum batış çöküş aman kim takar 😂😂
-
@Emrah-Borazan bende çok nadir hatırlıyorum hatırladığımda “lan hatırladığıma göre bir bakayım” diyorum ve bakıyorum 😂
-
@Abdullah-1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhabalar ben Abdullah 27 yaşındayım yüksek lisans öğrencisiyim geçen yıutubda video gördüm çocuk 19 yaşı dayımıl sponsorluk istemişler green card mülakatında bizden de isterler mi sizce ı bilmem ne formunu doldurması için ap bırakmışler bilgisi olan var mı
Maddi durum yetersiz gelirse sponsor istenir veya mali belgeleri arttırmanız istenir. Sponsorluk tanıdıgınız yoksa cok zor..
-
Herkese iyi geceler.Aklıma takıldı forumda arastırdım bulamadım. Abd de ARABA ların bizdeki gibi 6 ay veya 1 yıl da ödenen motorlu taşıtlar vergisi gibi bir vergi varmı?Aracı alırken ödenen eyalet vergilerini içinde bu vergive nasıl hesaplanıyor? Bir yerde KDV yüzde 3 ve ÖTV alınmıyor diye yazdığını gördüm. mtv ile bir bilgisi olan ve araç alıken nelere dikkat edilmesi hakkında yazarsa ögrenmiş oluruz.tşk.
-
@Simge-Kutlu ben hala umutluyum. Bir gün bisim den kiralayıp ogrenicem
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum