DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek boş verin bu çekilişi… taktik maktik yok bam bam bam…
-
@denizci10 valla abi bana da verdin coşkuyu hadi hayırlısı bakalım :) koşturup duruyoruz :D
-
Günaydınlar efenim

-
@diablo_ercan ama sabah sabah :D niye depreştiriyorsun ki
-
@diablo_ercan ah o sarı çizgiler :))
-
@tolgasatir asla ben sadece güzel bir fotoğraf attım :P
-
@diablo_ercan günaydın yine has not been Li o profili görerek güne başladım 😀😀😀
-
@tolgasatir geçen gün cambly konusunu konuşuyordunuz. Dani hoca ile yaptın mı görüşme
-
Aklınızda bulunsun..
https://www.instagram.com/reel/CpQm11ou648/?igshid=NDk5N2NlZjQ=
-
@Emrah-Borazan az önce seyrettim çok fazla iş düşmez bence 2 yıldır kimse video çekmemiş
-
@Rüştü-Gürbüz şuan kendi hocamla randevum vardı geçicem o hocaya bu hafta kalan derslerde
-
@tolgasatir Senin de yorumlarını beliyorum. Merak ettim, pek müsait zamanı da yok acaba görüştün mü diye sormak istedim. :folded_hands:
-
@Rüştü-Gürbüz kardeş ben sana vereyim İngilizce eğitim. 3-5 kg peynire bakar :) :)
-
@hasnotben yazdığın ne bilmiyorum (çaktırma) ben bu yazıya odaklandım :D

-
@Rüştü-Gürbüz valla şimdi 2 randevu aldım ama haftaya hiç boş yok anlamadım adam bayagı popüler sanırım :)
-
@ayvalik10 kış aylarinda Chicago da Uber lyft pek iş yapmıyormuş. Böyle kazancı yukseltiyorlar işte. Tek gidişte ekstra kazanç
-
@SUAT-GUNAY Peynirin lafı olmaz sen adres gönder :) Eşim pratik yapmak istiyor da abicim ondan soruyorum :loudspeaker:
-
@tolgasatir Görüpte sonradan kaybolan 2 randevu vardı 23:00 tü sanırım sen aldın o zaman onları :)
-
@Rüştü-Gürbüz aynen bir cuma bir cumartesi :)
-
Vay be. 65 güne düşmüş.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum