Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

NY ta oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
2 2 200 4

Benzer Başlıklar

• Texas Austinde kalacak yer( oda /ev arkadaşı) arıyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    232 Bakış
    ERGİN YALÇINE
    Texas-Austin’ de kalacak yer Merhaba Arkadaşlar, Texas University at Austin’de çalışmalarım için Şubat 2023 itibariyle kalacak yer arıyorum.İlgilenen veya yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Kalacak yer ile ilgili özel bir isteğim olmamakla beraber üniveristeye ulaşılabilir, güvenli olması önceliğimdir. Çok teşekkürler
  • Texas ya da Florida'da kiralık oda arıyorum

İlan ve Duyuru
    10
    0 Oy
    10 İleti
    535 Bakış
    Peter_McQueenP
    @enemy Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
  • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

İlan ve Duyuru
    9
    0 Oy
    9 İleti
    607 Bakış
    O
    @ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .
  • Ev Arkadaşı Aile arıyorum..

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    676 Bakış
    T
    İyi günler Erdal Bey. Ben eşim ve 2 çocuğumla birlikte 2021 lotosuna başvurduk,Şimdi 5 mayıstaki açıklama gününü bekliyoruz. Sizin ilanınız için şimdi değil ama green card alıp gelebilirsek bende Atlanta ya da Agusta civarlarını düşünüyorum. Daha sonrası için bilgi olabilmesi için bana biraz Atlantadaki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben mesela otelde resepsiyonda çalışıyorum. Orada da böyle bir iş bulabilme olasılığım ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İsmail ÇOBAN
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k