Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

NY ta oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
2 2 200 4

Benzer Başlıklar

• Los Angeles'ta kiralık oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    141 Bakış
    D
    İlk etapta aile dostumun yanında kalacağım fakat çok yük olmamak adına ayrı bir oda kiralamayı planlıyorum.Eğer kasım ayının ortasında yada sonuna doğru odası müsait olan olur ise bana ulaşabilir.Teşekkürler. (Green card mülakatım olumlu geçti ilk girişimi ekim sonunda yapacağım)
  • New York'ta ortak ev arkadaşı arıyorum.

İlan ve Duyuru
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    Merhaba New York'ta kiralık oda bakıyorum. İlgili linki bulamadığım için buraya yazdım. Şu an ev arkadaşı arayan ya da bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

İlan ve Duyuru
    9
    0 Oy
    9 İleti
    607 Bakış
    O
    @ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .
  • miami'de kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    25
    0 Oy
    25 İleti
    2k Bakış
    redsat2000R
    @DewRM Eylül ayında Okullar nedeniyle fiyatlar artabilir. Herhangi bir ay kısıtlaması yok Kiralar normalde Miami’de pahalı . Zillow Apartment Com veya Facebook Marketplace den araştırma yapmanızda fayda var. Ben Şuan Savannahta yaşıyorum. 5 ay önce Miami’den taşındım. İş konusunda geldiğinizde araştırma yapmanızda fayda var .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k