Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Philadelphia Kiralık Oda

İlan ve Duyuru
1 1 90 1

• Merhaba Philadelphia FishTown bölgesindeki 4 katli bahceli evimizin boş odasına oda arkadaşı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar 267 774 6000 numarasından whatsapp ile iletişime geçebilir.

Benzer Başlıklar

• Babysitting ( Philadelphia )

İlan ve Duyuru
    5
    4 Oy
    5 İleti
    481 Bakış
    Eski Kullanıcı 074E
    Merhaba, Greencard 2022 talihlisiyim. 26 yaşındayım. Amerika'ya ilk girişim olacak, tek başıma geleceğim amerikada tanıdığım kimse yok ingilizcemde yok denecek kadar az maalesef. güvenilir bir yerde iş arayışındayım. detaylı bilgi ve cv için bana olumlu-olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
  • Boston ve Çevresi Kiralık Oda Arayışı

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    213 Bakış
    S
    Merhabalar. Boston ve çevresinde kardeşim için kiralık oda arıyoruz. Bu ayın 25'ine kadar çıkması gerekiyor mevcut evinden. Yardımlarınızı bekliyoruz.
  • kiralık ev

İlan ve Duyuru
    4
    2 Oy
    4 İleti
    439 Bakış
    S
    @Akif-Taskiran Philadelphia bu konuda cok kotuydu benim icin. Sordugum hemen hemen her site bir senelik pesin kira odemesi istemisti. En sonunda kotu bir mahallede bir yer kiralayabilmistim. 450 green apartments in Norristown. Issiz olmama ragmen ertesi gun onaylamislardi. Bir bakin isterseniz :)
  • Emory Üniversitesi Hastanesi, Atlanta da 1 ay kalacak oda arıyorum

İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    189 Bakış
    A
    Emory Üniversitesi Hastanesi, Atlanta da 1 ay kalacak oda arıyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k