Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

NY ta oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
2 2 198 4

Benzer Başlıklar

• Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    97 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
  • New York'ta ortak ev arkadaşı arıyorum.

İlan ve Duyuru
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    Merhaba New York'ta kiralık oda bakıyorum. İlgili linki bulamadığım için buraya yazdım. Şu an ev arkadaşı arayan ya da bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

İlan ve Duyuru
    9
    0 Oy
    9 İleti
    607 Bakış
    O
    @ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .
  • Emory Üniversitesi Hastanesi, Atlanta da 1 ay kalacak oda arıyorum

İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    186 Bakış
    A
    Emory Üniversitesi Hastanesi, Atlanta da 1 ay kalacak oda arıyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k