Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Los Angeles adres konusunda yardım

İlan ve Duyuru
1 1 237 1

• Merhabalar green card sahibiyim ve 1 haftalığına Los Angeles'a geleceğim , 2 adet evrak mail için adres verme konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Uçaktan iner inmez mailleri elden almaya geleceğim , bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Adres bulma konusunda çok zorluk yaşadım umarım forumdan birileri yardım edebilir.

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Ilac Getirme Konusunda Yardim

İlan ve Duyuru
    6
    4 Oy
    6 İleti
    225 Bakış
    E
    Merhaba benim de bu siralar turkiye den abd ye ucacak birinin yardimina ihtiyacim var normal recetesiz dahi eczanelerde satilan turden (beyaz) bir ilacim var. bu insani durum icin musait birinden yardim rica ederim simdiden hepinize tesekkur ederim. Allah sagliktan ayirmasin hastalara da acil sifa versin.
  • Ilac temini konusunda yardim talebi

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    110 Bakış
    Y
    merhaba esim icin abd de pahali olan bir sodyum ilacinin temini icin bana yardimci olacak turkiye den bu siralar donen veya sik sik ziyaret eden bir arkadasin yardimina ihtiyacim var saygilar sunarim. e-posta adresim: [email protected] telefonum: 771-661-1874
  • Yakın zamanda Los Angeles’a gidecekler için ev (Acil)

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    372 Bakış
    MySeaM
    @serdaratalay Cok gecmis olsun! Acil sifalar dilerim..
  • NYtan Istanbula ilac getirebilecek biri varmi bugun, yarin veya oburgun

İlan ve Duyuru
    1
    3 Oy
    1 İleti
    353 Bakış
    Claudia J. MusluC
    Sevgili Yesil Kart Forum uyeleri, bugun, yarin veya oburgun NYtan Istanbula gelecek ve Istanbula bir paket ilac getirebilecek biri var ise lutfen benimle temasa geciniz. NYta istediginiz yere ilac teslim edilecektir. Bize ABD telefon numarasi 484 9194285; TC telefon numarasi 530 6239511; ABD Whatsapp numaramiz 413 2377387 dan ulasabilirsiniz. Ayrica yardiminiz icin siz veya herhangi bir tanidiginiza Agustos ayindan sonra kullanilmak uzere ucretsiz bir hukuki danismanlik ve devaminda %50 indirimli gocmenlik davasi bakilacaktir. Lutfen tanidiklariniza da iletiniz. Yardimlariniz icin cok tesekkurler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k