Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

food truck işletme ve yönetim.

Kilitli Taşındı İlan ve Duyuru
2 2 484 1

Benzer Başlıklar

  • Düşük Bütçeyle E-2: Truck ve Tüm Ekipmanlar Satılık (Atlanta)

    İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    115 Bakış
    K
    Merhaba, Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum Türkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir. E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım. Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir. Teşekkürler.
  • 5 Oy
    3 İleti
    280 Bakış
    T
    Selamlar. DTF baski kullaniyorum.
  • E-2 'ye uygun işletme aranmaktadır.

    İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    F
    hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim fiyat: 160,000$ Ciro: 750,000$ +/- [email protected] email atabilirsiniz.
  • E2 vizesine uygun isletmemi satiyorum

    İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    518 Bakış
    R
    2017 senesinde California’da yaptigim kucuk yatirim ile E2 vizesi aldim. Kendi markamiz ile nutraceutical konseptinde uretim yapip Online satis yapmaktayiz. Vizemizi takip eden 2 sene icinde, dunyanin 5. Buyuk ekonomisi olan Kaliforniya’da isler hizli gelisti. Ben ve ailem basarili gecirdigimiz 3 yilin ardindan; is yaptigimiz firmalardan birinin verdigi sponsorluk ile statumuzu degistirdik. 2 cocugumuzla Kaliforniya Orange County de yasiyoruz. Ciddi satis / odenmis vergi/ 3 yil gecmisi olan / uygun kira kontratli ofisi ve deposu olan isletmemizi satmak istiyorum. Statu degisikligimizden dolayi artik E2 ihtiyacimiz kalmamistir. Sirket calismaktadir. Borcu yoktur. Ozellikli urunler ve markalari uretmekte ve ozellikli bir anlasma ile satmaktadir. Ilgilenen degerli arkadaslarin [email protected] adresinden ulasmalarini rica ediyorum. Saygilarimla
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum