Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Başvurudan sonra yeni bir çocuğum oldu.


Benzer Başlıklar

  • Yeni statü onaylanmadan Amerika'dan Türkiye'ye dönmek

    Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    1
    0 Oy
    1 İleti
    145 Bakış
    M
    Merhabalar gecen yaz j1 vizesi ile amerikaya geldim ve j1 sonrasi turist vizesi ile amerika da kaliyorum. Turist vizemin suresi 13 temmuz da bitiyor. Bende ulkeme geri donmeyi dusunuyorum fakat yaz mevsimi suresince bir kac ay daha kalip oyle donmeyi istiyorum yani eylul ayi gibi. Turist vizesine bir kez daha basvurup sonuclanana kadar sure kazanabilirim fakat bir yandan da avukat ucreti odemek istemiyorum. O yuzden sorum eger ki turkiyeye statum olmadan donersem ne gibi sorunlarla karsilasabilirim. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
  • ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim?

    Kilitli Taşındı Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @zLucas, içinde söyledi: ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim? 2018 tarihinde amerika’da iltica ettim, 2019 yilinda ise ailemin kaza gecirmesi sonucunda ve artik turkiye’de bana tehtit olusturacak kisinin hapise girmesi sebebiyle turkiye’ye temelli donus yaptim (ulkem benim icin artik guvenli durumundaydi) simdi ise esim ile birlikte amerika’da is acmak istiyorum, sizce e2 vizesine basvurabilir miyim? daha once iltica edip ulkeme geri donmem e2 vizesi alirken problem yaratir mi? Sayın @zLucas, Bu konu problem yaratabilir. İlticaya başvurduktan sonra başvurunuzu geri çektiniz mi, açıklamada bulundunuz mu? E2 vizesine başvurmak icin mutlaka önceki bu iltica durumunu açıklamanız gerekecektir. Açıklamanız ne kadar mantıklı ise E2nin bu konudan dolayı reddedilmemesi o kadar yuksek ihtimal olur. Teşekkürler.
  • Vize aldiktan sonra dogan abd vatandasi olmayan cocuk

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    440 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @ahmetemre, içinde söyledi: Vize aldiktan sonra dogan abd vatandasi olmayan cocuk İyi günler bir sorum olacakti. Ben 2019 greencard talihlisiyim ve cok sukurki 26 temmizda vizemi aldim fakat eşim hamile oldugu icin benimle vize gorusmesine gelemedi 7 agustostada cocugum dogdu yani ben vizemi aldiktan sonra cocugum dogdu bu durumda cocugum icin ayri bir vize almama gerek varmi Sayın @ahmetemre, Sorularınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Teşekkürler.
  • 2-yil kuralini kaldirdiktan sonra OPT

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    271 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @bermudali, içinde söyledi: 2-yil kuralini kaldirdiktan sonra OPT Lisans sirasinda J-1 vizesiyle degisim ogrencisi olarak bulundum ABD’de. Su an hala ABD’deyim, F-1 vizem var ve doktorami bitirmek uzereyim. Onceki vizemdeki (J-1) 2-yil kuralini kaldirmak icin basvuracagim. Doktoradan sonra F-1 vizemi kullanarak OPT yapabilir miyim? J1 vizesiyle okurken OPT yapmak icin basvuran bir kisiye, waiver aldigi icin artik OPT yapamayacagini soylemisler. Ben F-1'den yapacagim OPT'yi, waiver'dan sonra bu mumkun mu? Sayın @bermudali, Kural olarak her eğitim seviyesinde bir OPT yapılabilir. Üniversite mezuniyetinde bir kez, Masterda bir kez, gibi ve OPTnin öğrencinin alanı ile direkt ilgili olması gerekir. Bazı durumlarda OPT kullanımı toplam OPTyi azaltır. Durumunuzun detayına bakmadan bu soruları cevaplamak mümkün değildir. Ancak Designated School Officialiniza durumunuzu detayı ile anlatıp sorularınızın cevaplarını öğrenmeniz mümkün olabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum