Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD dil okulu önerileriniz

Kilitli Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
3 3 445 2

• Merhaba,

4 yıldır greencard deniyorum ve bu yılda mayıs ayını iple çekiyorum ancak yine çıkmayacağını düşünüyorum. Eğer bu yılda çıkmazsa dil okulu ile gitmeyi düşünüyorum ancak araştırmalarım neticesinde çok pahalı geliyor. 10.000 dolar ile 6 ay anca vize veriyorlar gibi bir durum var ve kurun durumu da malum. Sizin önerdiğiniz bir sistem var mıdır? Oraya gittiğimizde kaçak çalışmayı ne kadar öneririsiniz malum öğrenci olduğumuzda çalışma izni verilmiyor. Konu hakkında değerli görüşlerinizi iletmenizi çok isterim. Çok sağolun.

• Açıkçası Abd'ye hiç gitmedim fakat bende senin ile benzer durumları düşünmüştüm.Mantıken kaçak çalışma için Ny gibi büyük bir şehir lazım bence ama kaçak çalışmak bana mantıksız geliyor.Ülkemizde kaçak çalışan suriyeliler,afgan ve özbekler ne şartlarda çalışıyor ise ve ne hakka sahipse abd de senin de o kadar hakkın olacak yani minimum saatlik 12 dolar ise adam sana 6 7 teklif edebilir, paranı vermese yapabileceğin bir şey yok.Kötü niyetli birisi ise daha pek çok sorun olabilir.Dil okullarının çoğunda devam zorunluluğu olması da ekstrası. Ha adam çok iyi birisidir bunları yapmaz vs o kişiye göre değişir ama ben hayatımı bir adamın insafına göre geleceğim ne olacak bilmeden kuramayacağımı düşünerek böyle bir karar almadım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    292 Bakış
    fatimF
    @crazycells Teşekkürler yanıtınız için. Ama şöyle ki bir yıldır aynı dil okulunda öğrenciyim ve baya kontrollü bir okul üstelik okuldan alacağım belge ile giriş çıkış yapacam bu bilgi de mi benim öğrenci olduğuma kanıt olmaz. Neticede gerçekten öğrenciyim dil gelişimim için devam ediyorum buna nasıl ikna edebilirim ki bilemedim . Bir de green carda hemen girdikten sonra başvurmicam yine de AOS başvurusu yapmam yarar sağlar mı ?
  • Dil okulu vizesi ile ABD'de uzun süre kalmak

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    3
    0 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    trlyldzT
    Merhaba arkadaşlar 40-45k arası dolar ile dil okuluna başvurup bir yıllık veya 6 aylık neyse ABD de kalmak mümkün mü 2 çocuğum birde eşim ve ben varız yapabilir miyim yardımcı olabilir misiniz
  • 4 Oy
    44 İleti
    2k Bakış
    Remy DanonR
    Okullara göre istenen dil yeterlilik sınavları değişiklik göstermekle birlikte, Toefl sınavı okulların neredeyse hepsinde kabul ediliyor. Hiç Toefl sınavına girmediğim için Duolingo English Test ile karşılaştıramam ama Duolingo'nun pek zorlamadığını söyleyebilirim. İyi şanslar dilerim.
  • Statü devam ederken ABD dışına çıkıp öğrenci vizesi yenileme

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    15
    0 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    B
    Merhabalar. Esimin bir universitede misafir akademisyenlik gorevi sebebiyle bir yillik J1 vizesi ile Amerikaya geldik. Esimin hocasi kendisinin J1 statusunu bir sure daha uzamak istedigini soyledi. ben ve kizim bir yil sonunda yani bu yaz ailemizi ziyaret etmek istiyoruz. Ancak haziranin basinda pasaporta basilan vize bitmis olacagindan yeniden vizeye basvurmamiz gerekiyor. Tekrar J1 vizesi almakta zorlanir miyiz? Duyumlarimiza gore konsolosluk vizeleri askiya almis ve randevu bulmasi zor olabiliyormus. J1 usulune uygun olarak uzatildiginda turkiyeye donup tekrar vize almakta sorun yasar miyim?Turkiyede maximum ne kadar sure ziyaret amaciyla kalabiliriz? kizim ve bana J2 vizesi verildi. Simdiden tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k