Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @yalta ben şuan için çok memnunum hatta bugün ki dersi yüklüyorum şuan birazdan atarım linki neden memnun olduğumu da gayet iyi anlayacaksın abi ama hocanında dediği gibi süre çok çabuk geçiyor 😃 o yüzden alacaksan bence 1 saatlik olanı al ben bu paket bittikten sonra öyle yapacağım kesinlikle.

  • ⭐⭐⭐⭐

    dün olan dersin videosu


  • @Rhonster ilk dersin videosu ile son ders videosu arasında oldukça fark var.iyi gidiyorsun .böyle devam dostum.👏

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Arden çok teşekkür ederim

  • ⭐⭐⭐⭐

    bu arada Cambly elçilik olayına başvurdum olursa videoları unlisted değil açık açık paylaşacağım bir de ücretsiz deneme süresi 15 dakikaya çıkacak.


  • Cambly'den 1 aylik deneme satin almayi dusunuyorum ama gunde yarim saat haftada 2 gun mu 3 mu 5 mi onu bilemedim. Her gun zaman ayirabilir miyim yada faydali olur mu tam kestiremiyorum. Gerci benim bir artim var ben Amerika'dayim ve calisiyorum.


  • @crazycells, içinde söyledi: Cambly deneyimim

    @Rhonster, içinde söyledi: Cambly deneyimim

    geldik bu haftanın son videosuna arkadaşlar 😃 hocayı değiştirdim aradım araştırdım başlangıç seviyeden TOEFL teste kadar eğitim veren var mı diye bir tane buldum memnunum da düzeltmeleri filan istemiştim ders esnasında ve sonrasında hepsini not not pinlemiş ilk ders olduğundan süre yetişmedi sorulardan dolayı vs vs ama bu hanımefendi ile devam edeceğim bundan sonra serüvene. hadi gene iyisiniz nur yüzümü göreceksiniz 😃 yutubır mı olsam bende 1 tanede abonem var @yalta abim ilk abonem olmuş potansiyel gördü galiba 😃
    edit: linki koymayı unuttuk iyi mi 😃

    sayin @Rhonster , siz beginner degilsiniz 🙂 ben beginner seviyesindeyken bu kadar anlamli ve uzun cumleler kurabildigimi hatirlamiyorum 🙂 oldukca iyi bir intermediate seviyesi bu, bence bu sekilde devam ederseniz kisa surede rahat iletisim kurabilir seviyeye geleceksiniz. Basarilar ve bol sanslar...

    elementary ile pre-inter arası seviye diyebiliriz bence, arkadaşı izlerken üniversite hazırlık sınıfında her 6 haftada bir yapılan seviye atlama sınavındaki halimi hatırladım. heyecandan kol ve bacağı karıştırmıştım 😃 bugün bile o konuşma sırasındaki ışık görmüş tavşan modumu atlatabilmiş değilim. bu kadar anlayıpta konuşmakta zorlandığımı görenler inanamıyor :)) keşke lisede dil bilgiis yerine konuşma odaklı ingilizce görseydik.

    edit: bu arada teksasın yerlisi beyaz amerikalı biriyle muhatap olmak zorunda kalıp adamın dediklerinin yüzde 80 gibi bir oranını anlamamıştım. insanın suratına nur iniyor sanki anlıyormuş gibi her dediğine gülmeye sırıtmaya başlıyorsunuz, adam heyecanla bir şeyler anlatıp kendince espiri yapıyor siz de hak verip, yes no seviyesine iniyorsunuz ingilizcede. konuşmak için önce anlamak lazım ancak teksaslı beyaz amerikalıları anlamak pek mümkün değil ashshshsh :))

  • ⭐⭐⭐

    @Rhonster, içinde söyledi: Cambly deneyimim

    ilk videoyu izleyenler nasılım ama 😃 bide bende mi yutubır olsam ya 18 kişi izlemiş fenayım ha 😃

    bence harika sayın ekrem bey ayrıca cesaretinizden ötürü de tebrik ederim sizi 🙂


  • bana nedense bir tık israf gibi geldi cambly'e para vermek. internette tonlarca site, discordda tonlarca sunucu var ingilizce konuşmak için. onu geçtim buradakiler aşırı düzgün ingilizce konuşuyor benim tanıdığım hiçbir ana dili ingilizce olan kişinin henüz böyle basit konuştuğunu görmedim 😂 hiç kelime yuvarlama yok, slang yok. eğer hedef toefl&ielts'e hazırlanmak ve onlardan sınava girmekse sözüm meclisten dışarı (israf olayı). benim south london'lı birmingham'lı ana dili ingilizce olan arkadaşlarım ielts sınavına falan girse en düşük puanı alırdı herhalde 😆 resmi dil ile konuşma dilinin en ufak benzerliği yok. şuna üzülüyorum ki tanıdığım 13 yaşındaki litvanyalı çocuk ana dili gibi ingilizce konuşurken bizim dil yds/ydt sınavında fulleyen kişi yolda turist gördüğünde bir adres bile veremiyor. biraz da eğitim sistemimize yanıyorum, öğrenciler konuşurken will mi kullansam going to mu kullansam şey şey going to planlanmış gelecek kafasında diye düşünmekten konuşamıyorlar oysa amerikan dostlarım gonna'yı geçtim "finna" bile kullanıyorlar.
    speaking'i geliştirmek için konuşma kalıplarının üzerine yoğunlaşılması bence yeterli olur düşüncesindeyim başka bir şeye gerek olduğunu düşünmüyorum ve pratik. kulağın da alışması önemli.


  • @kaanvercetti, içinde söyledi: Cambly deneyimim

    finna

    şu ölümlü hayatımda bunuda duydum ya :)) fixing to demekmiş going to yerine kullanılıyormuş

  • ⭐⭐⭐⭐

    @kaanvercetti ben sınava hazırlandığım için tercih ettim ama diğer türlü de israf olduğunu düşünmüyorum bir çok ücretsiz sitelerde konuşma platformlarında tarzanca konuşuluyor günlük hayat için evet olabilir ama işin temelini sağlam atmak lazım bence en azından belli bir seviyeye kadar düzgün gelmek her zaman en iyisidir bence.

  • ⭐⭐⭐⭐

    2 gün öncenin videosu

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bilgisayarımda hata olduğu için videoları atamadım pc gelince toplu atacağım arkadaşlar

  • ⭐⭐⭐⭐

    evet arkadaşlar sonunda bilgisayarım biraz düzeldi bir aksilik olmazsa her gün 1 2 video atarak güncele geleceğim 😃 bu 23 eylül ün videosu


  • @Rhonster mozarella ofc 😋


  • Fiyatlandırması nasıl acaba? Aylık ne kadar ödüyorsunuz?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Chandler ben 3 aylık haftada 3 gün 30 dk ya 1600 küsür ödemiştim kupon bulup. ama bir sonraki sefere iş başı yaptığımda 1 yıllık 5 gün 1 saatlik alacam ne kadar pahalı olsa da 11 bin liramı neydi 1 yıllığı.


  • @Rhonster, içinde söyledi: Cambly deneyimim

    @Chandler ben 3 aylık haftada 3 gün 30 dk ya 1600 küsür ödemiştim kupon bulup. ama bir sonraki sefere iş başı yaptığımda 1 yıllık 5 gün 1 saatlik alacam ne kadar pahalı olsa da 11 bin liramı neydi 1 yıllığı.

    Benim yaşadığım yerde bazı dil kurslarında haftalık bir gün mesela cuma günü ücretsiz konuşma kulübü oluyor. (native hocalar ile) Ayda dört gün eder ama tabii ki cambly daha iyidir. Ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Chandler biriken videoları yükleyeyim gün içinde dosya indirim yükleyemiyorum evdekiler yüzünden anca geceleri o zaman farkı göreceksin.


  • Başarılar dilerim, şu Amerika’ ya girişimiz kesinleşsin bende english central ile başlamayı düşünüyorum. Oradaki hocalar genelde uzak doğulu, cambly kadar kaliteli olmayabilir ama fiyatlar daha makul.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

118
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum