DV2022 Bekleme Odası
-
henüz belli değil
-
2021EU32XXX DS-260 Gonderimi: 10.06.2020
-
@YapayalnızGotoU-S inşallah istediğiniz gibi olur
-
başvurular akşam20.00 den sonra değilmi ?
-
@emine06, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İnşallah seneye bu zamanlar mülakat heyecanı yaşıyor oluruz
Umarım, hakkımızda hayırlısı.
-
olsun inşallah..
-
buraya yazı yazan herkes mutlu olsun bir adet case number ile..
-
@YapayalnızGotoU-S inşallah
-
@YapayalnızGotoU-S sen tekrar başvuru yapacak mısın?
-
cennet vatanımdan bir an önce gitmeyi düşündüren siyasilerden ve hadsiz insanlardan nefret ediyorum
-
mecburen başvuracağım.
-
@YapayalnızGotoU-S hayırlısı olsun
-
baktın mı etrafına herkes siyah giyinir olmuş
yüzlerde gülümseme de yok
güvenmek litatürde var kimsede yok
daha nice nice -
@muhammedari123 eyvallah..umarım bu yıl seçilirsiniz
-
@YapayalnızGotoU-S inşallah, siz de öyle
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
o zaman learn to english then
its time to learn english olmasın hocam o :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
arkadaşlar bi soru sormuştum ama arada kaynadi gitti galiba.Ben tr dışında yaşıyorum son 1 yıldır.Çalışma izniyle geldim oturum kartımın gelmesini bekliyorum.İkametgahım hala trdeki adreste.Ben başvuru yaparken trdeki adresi mi yazmalıyım yoksa şuan yaşadığım ülkedeki adresi mi ?
-
@walterwhite, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaşlar bi soru sormuştum ama arada kaynadi gitti galiba.Ben tr dışında yaşıyorum son 1 yıldır.Çalışma izniyle geldim oturum kartımın gelmesini bekliyorum.İkametgahım hala trdeki adreste.Ben başvuru yaparken trdeki adresi mi yazmalıyım yoksa şuan yaşadığım ülkedeki adresi mi ?
Adres değişiklikleri 20 gün içinde bildirilmek zorunda. Sizin bu bildirimi yapmamış olmanız hala eski adreste yaşadığınız anlamına gelmez. Gerçekte yaşadığınız adresinizi yazmalısınız.
-
@knnrn tesekkur ederim
-
@kaanvercetti doğrusu sende kardesim. iyi yakaladın.. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum