DV2022 Bekleme Odası
-
@Hyller bu sene hızlı dobarlanırsın abla merak etme :D
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat sadece GC için aldım yurtdışında isim olsa gri pasaport alırdım yoksa işim yok benim
sen kazıklanmış olabilirsin brom :D
-
@dgknbzkrt uber lyft yapamayabilirsin ama diğerlerini yaparsın merak etme doordash grubhub amazon flex filan bunları araştır moralini bozma :)
-
@Rhonster kimse mavi yaka düşünmüyor neden merak ettim ben işçilik üzerinden yürümeyi düşünüyorum Musa yolcu vardı çorap fabrikasında çalışan bayağı iyi görünüyordu
-
@gariban en çok bunlar konuşuluyor diye millette bunun üzerinden devam ediyor. yoksa mavi yakalık yapan çok var
-
amerikaya yeni gitmiş birisi elinde meslek yok elindeki para da bitti hemen new jersey devlet yardımına nasıl başvuru yapıcam çalışmadan beleş para istiyor hatta @MySea tepki vermişti.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller bu sene hızlı dobarlanırsın abla merak etme :D
@Rhonster inşallah gerek kalmaz direk telegram da yerimizi alırız 😁
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban yok yok geçen sene ki heves zaten yok o zaman ki gibi üzülmem kafamın içi öyle loto oynayıp yalı bakan biriyim 😄 üzülmem yani bir burukluk olur da geçer sadece bu kaziklaniyorum hissi üzüyor
şu dediğin psikolojinin aynısını 3 ay yaşamıştım. Geçen yıl ilk başvurumdu. Forumda 3 ay takıldım. Gerisayım falan.. Çıkmayınca çok kötü hissetmiştim. O gün anlamıstım meğer gerçekten basvurup unutmak lazımmış. Bu yıl 1 ay kala geldim. . Bu senede cıkmazsa seneye son hafta gelirim heralde artık. Ama cıkmamasına hazırlıklıyım bu sene. İlk basvuruda sana cıkacakmış moduna kapılıosun :)
-
siz işi bilmiyorsunuz yav. başvurcaksın foruma 8 mayısta üye olcaksın öylesine başvurduk çıktı diye yorum atacaksınız.
-
ben hep şey umudum var :D diyorum amerika boşta gezen adamı almaz sonuçta :D vasıflı insanlar içinde bir kotası vardır :D bizi görür unutmaz:D
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
siz işi bilmiyorsunuz yav. başvurcaksın foruma 8 mayısta üye olcaksın öylesine başvurduk çıktı diye yorum atacaksınız.
En çok koyanı da geçen sene burada bir çok arkadas edindim. 1 ine bile çıkmadı :D Yani şu psikolojiye giriosun ( 10-15 kişiye cıkmadıysa 15 sene ardarda basvursanda cıkmayabiliyor)
-
ben şimdi tampacıların kaçına çıkacak onu merak ediyorum :D
-
tampa vs new york hadi bakalım kim alır sizce
-
@Chandler san francisco alır reis: D
-
@cüneyt-tarıkman geçen sene bir kişiyle konuştum kesin bana çıkacak dedim sen başvurmaya devam et hani önden gidecem a o gelince yardımcı olurum gibilerinden. Bana çıkmadı ona çıktı
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@cüneyt-tarıkman geçen sene bir kişiyle konuştum kesin bana çıkacak dedim sen başvurmaya devam et hani önden gidecem a o gelince yardımcı olurum gibilerinden. Bana çıkmadı ona çıktı
ahahahaha iyiymiş :D
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler san francisco alır reis: D
evi sat arabayı sat san franciscoya bas diyosun :D
-
@Hyller Çok teşekkür ederim nazik yorumunuz adına. Gidebilirsem mesleğimi ifa edemeyeceğimin farkındayım. En azından bir süre. Hayatımı yoluna koyduktan sonra yüksek yapıp baro sınavlarına girerim belki. Hayali bile güzel. Okan Serbes, FitTraveler, EgeFitness, Oğuz Kutman, Anıl Güler gibi YouTube kanallarındaki videoları hep takip ettim. Gidersem ne yapacağımı, daha doğrusu ne yapamayacağımı gayet iyi biliyorum. Hayırlısı olsun :)
-
@Chandler gelecekler bekle yoldalar
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban yok yok geçen sene ki heves zaten yok o zaman ki gibi üzülmem kafamın içi öyle loto oynayıp yalı bakan biriyim 😄 üzülmem yani bir burukluk olur da geçer sadece bu kaziklaniyorum hissi üzüyor
şu dediğin psikolojinin aynısını 3 ay yaşamıştım. Geçen yıl ilk başvurumdu. Forumda 3 ay takıldım. Gerisayım falan.. Çıkmayınca çok kötü hissetmiştim. O gün anlamıstım meğer gerçekten basvurup unutmak lazımmış. Bu yıl 1 ay kala geldim. . Bu senede cıkmazsa seneye son hafta gelirim heralde artık. Ama cıkmamasına hazırlıklıyım bu sene. İlk basvuruda sana cıkacakmış moduna kapılıosun :)
İlk başvuruda çıktı diyenlerin gazına geldik olsun forum birçok şey katıyor insana gündemi bilmek güzel işime hiç bir zaman yaramayacak konuları bile okuyorum başvurup unutmak benim yapabileceğim şey değil hani bazıları mont da para unutur öbür kış sevinir hiç yaşamadım o duyguyu kafam var orda para orda diyip duruyor 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum