DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
8 mayısta bu şarkı eşliğinde hem beşiktaş maçı hem gc sonucuma bakıcam
@Chandler eşim hasta Beşiktaş taraftarı. Korkuyorum o gece nasıl bir gece olcak 🙈
Çıkmazsa ben kayıplara karışcam bir süre biliyom geçen seneden de 3 ay kendime gelemem 🙈 -
@dgknbzkrt evet uber lifyt sitelerinden kontrol etmek lazım 1 sene şartı istemeyen bir yerde başlarsan olabilir.
-
@gariban yok yok geçen sene ki heves zaten yok o zaman ki gibi üzülmem kafamın içi öyle loto oynayıp yalı bakan biriyim 😄 üzülmem yani bir burukluk olur da geçer sadece bu kaziklaniyorum hissi üzüyor
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban yok yok geçen sene ki heves zaten yok o zaman ki gibi üzülmem kafamın içi öyle loto oynayıp yalı bakan biriyim 😄 üzülmem yani bir burukluk olur da geçer sadece bu kaziklaniyorum hissi üzüyor
para vermedin :D dert etme
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Pasaporta 1050 lira atesledim
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Pasaporta 1050 lira atesledim
Onun greencartla ne alakası var zaten lazım olan birşey :D
-
@Emre-Kalafat keşke paralı olsa da insanlar şöyle bir düşünse başvururken 🙈
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat keşke paralı olsa da insanlar şöyle bir düşünse başvururken 🙈
hahaha bencede başvuru 1000 dolar olmalı D:
-
@Emre-Kalafat sadece GC için aldım yurtdışında isim olsa gri pasaport alırdım yoksa işim yok benim
-
@Hyller bu sene hızlı dobarlanırsın abla merak etme :D
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat sadece GC için aldım yurtdışında isim olsa gri pasaport alırdım yoksa işim yok benim
sen kazıklanmış olabilirsin brom :D
-
@dgknbzkrt uber lyft yapamayabilirsin ama diğerlerini yaparsın merak etme doordash grubhub amazon flex filan bunları araştır moralini bozma :)
-
@Rhonster kimse mavi yaka düşünmüyor neden merak ettim ben işçilik üzerinden yürümeyi düşünüyorum Musa yolcu vardı çorap fabrikasında çalışan bayağı iyi görünüyordu
-
@gariban en çok bunlar konuşuluyor diye millette bunun üzerinden devam ediyor. yoksa mavi yakalık yapan çok var
-
amerikaya yeni gitmiş birisi elinde meslek yok elindeki para da bitti hemen new jersey devlet yardımına nasıl başvuru yapıcam çalışmadan beleş para istiyor hatta @MySea tepki vermişti.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller bu sene hızlı dobarlanırsın abla merak etme :D
@Rhonster inşallah gerek kalmaz direk telegram da yerimizi alırız 😁
-
şu dediğin psikolojinin aynısını 3 ay yaşamıştım. Geçen yıl ilk başvurumdu. Forumda 3 ay takıldım. Gerisayım falan.. Çıkmayınca çok kötü hissetmiştim. O gün anlamıstım meğer gerçekten basvurup unutmak lazımmış. Bu yıl 1 ay kala geldim. . Bu senede cıkmazsa seneye son hafta gelirim heralde artık. Ama cıkmamasına hazırlıklıyım bu sene. İlk basvuruda sana cıkacakmış moduna kapılıosun :)
-
siz işi bilmiyorsunuz yav. başvurcaksın foruma 8 mayısta üye olcaksın öylesine başvurduk çıktı diye yorum atacaksınız.
-
ben hep şey umudum var :D diyorum amerika boşta gezen adamı almaz sonuçta :D vasıflı insanlar içinde bir kotası vardır :D bizi görür unutmaz:D
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
siz işi bilmiyorsunuz yav. başvurcaksın foruma 8 mayısta üye olcaksın öylesine başvurduk çıktı diye yorum atacaksınız.
En çok koyanı da geçen sene burada bir çok arkadas edindim. 1 ine bile çıkmadı :D Yani şu psikolojiye giriosun ( 10-15 kişiye cıkmadıysa 15 sene ardarda basvursanda cıkmayabiliyor)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum