dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
Merhaba Ds 260 formu çocuklarım için doldururken onların mail ve telefon bilgilerini istiyor. 5 ve 2 yaşında oldukları için kendi numaram ve mail adresimi mi yazmalıyım?
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Çok uzun olmuş bee sevgili günlük diye baslasaydım iyiymiş 🙂
Hee bide gerçekten zehir gibi çocuktum gözlerim parlardı 🙂 1. Sınıftayken ilk kez kıt kaanat ev almışız annem okuldan çıkınca yeni eve gel demişti.. o gun yolu uzata uzata evi bulmuştum geç kalınca annem okula gelmiş ben eve gitmişim. Şimdi düşünüyorum ne ben çocuğuma sen kendin gel derim galiba ne de o eve bulabilir,
Uzun ama tane tane okudum içimi döksem eğitim konusunda iki sayfayı ben harcarim bir çoğumuzun eğitim hayatı yaralı sadece ilk okulda 8 öğretmen iki okul değiştirdim ışıldayan gözler donuk bakmaya başladı ben okula gitmeden öğrendim okumayı matematiği abimin dersleri yapa yapa bunu bile sorun yapıp şiddet uygulayan öğretmenim oldu ah o cetvelin acısı ne arkamizi kollayan öğretmen oldu ne bir gün okula bırakan aile kaça gittiği mi bile bilmezler di orta sonda babam şimdi kaça gidiyorsun dedi 😄
Lise zaten bombok afedersiniz zaten bizim nesilde öyle çeşit çeşit lise yoktu sınava bile girmedim il de yapılacak diye götüren olmaz diye gittim kız mesleğe menü den yemek seçer gibi tamam şuna yaz beni dedim lise de tek kitabım oldu felsefe onu da çok seviyorum diye aldım para isteyince babam yetmiyor işte okumasın o zaman derdi
inat ettim gözüme sınıf tekrarı yapan bı kız kestirdim yapıştım ona ben seni çalıştırırım diye kitaplarıyla bitirdim üni ye de yollamam para yok diyordu tercih haftası Altılı ganyandan para çıktı babama atlar okuttu beni 😄 oda meslek lisesi mezunuyuz yazdık iki yıl okuduk işte etiket olsun o yılları düşününce kızamıyorum kendime böyle yapsaydın böyle olsaydı diye imkanlar dahilinde o kadar oldu işte.. -
@gucarslan bu harika! hesapları kurcalarken görmüştüm bu seçeneği ama uygun olur mu emin olamamıştım. Bir soru işaretimi daha giderdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙂
-
@SÜHEYLAŞEN Merhaba, evrak talep maili veya herhangi bir e-mail gelmiyor. Birçok kişi KCC'ye e-mail atarak sadece dosya durumlarını soruyorlar. Numaranız düşükmüş. Siz de e-mail atarak durumunuzu sorabilirsiniz. Aşağıdaki gibi bir e-mail gönderebilirsiniz.
Konu kısmına tam CN yazın
İçerik kısmına da :
Case Number: 2022EU7XXX - x yerine gerçek numaranız.
Principal Applicant Name: Soyad, Ad
Date of Birth: Ay/Gün/YılWhat is the status of my case number?
-
@crazycells
1- Çocukları şu an ABD ye götürmem mümkün değil.
2 - Çocukları vize görüşmesine götürmesem benim vize almamda bir sorun olurmu?
3- Duyduğuma göre 5 yıl sonra ABD vatandaşı olduğumda çocukllarda abd vatandaşı oluyormuş otomatik olarak. Doğrumu?
Teşekkürler -
@cerenk hayır. sizin kişisel verilerinize erişim yetkileri yok.
-
@Berkay-BHR Merhaba,
Evet doğru şimdiye kadar DV2022 için mülakatlar çok az verildi. Bu durumun sizin sürecinize bir ilgisi ya da etkisi olmaz.Dv2023 süreci başladığında her şey belli olur.
Bol şanslar.
-
@SAMERbey, içinde söyledi: Başvuru formu hakkında
Merhabalar. Ben green kart çekiliş formunda aile üyelerini eklememişim. Ama DS260 formunda evli ve çocuklu olduğumu belirttim bu Mülakatta bir sıkıntı doğurur mu? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin, forumda var olan basliklari kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
merhabalar sorum olacak ds 260 formunda 16 yaşından itibaren yaşanacak yerler yazacağız da öğrenci dönemi yurtta kaldığım dönemlerde ikameti orası göstermemiştim ve e devlette orası çıkmıyor yine de yazmalı mıyım? bir de e devlette bir adresimde sadece 1 gün ikamet ettiğim yazıyor ama o aslında öyle değildi onu nasıl yazacağım?
-
merhaba,
eşime greencard çıktı. en son çogumuz olana kadar yani 2020 şubat ayına kadar çalıştı. ama o zamandan beri çalışmıyor. banka hesap hareketlerinde bir bakiye yok. evin geçimini ben sağlıyorum. Nasip olursa Amerikaya beraber gidecez.
bu durumda benim hesap dökümüm geçerli olur mu vize görüşmesinde.
-
@blackrosa İşverenin sponsor olması gerekiyor.
-
@CİHAN sorulariniz icin forumdaki uygun bolumleri ve o bolumlerdeki basliklari kullanmalisiniz. Ayrica bu sekilde buyuk harf kullanilmasina da izin vermiyoruz.
-
-
Bende bir talihsiz olarak kazanan biriyle evlenebilirim kendimi çok ayarlamıştım kazanacam diye varmı bu yola benimle çıkmak isteyen bayan…
-
@Sefa-Analık sizi yeni baslik acmama konusunda uyarmistim. Forum kurallarini daha ciddiye almalisiniz. Forumdan 7 gunlugune uzaklastirildiniz. Eger bir daha yaparsaniz kalici olarak yasaklanacaksiniz.
-
@Ahmet-0 SSN’in eğer gelmesini beklerseniz, 3-4 hafta sürebiliyor. Ama en yakın SSA ofisine gidip başvurarak 4-5 günde almanız da mümkün. Ayrıca giriş vizenizi gösterdikten sonra SSN gelmeden de iş bulabiliyorsunuz, problem olmuyor.
-
@Wahap 2013’ten beri bavuruyorum son 3 senedir de eşimle birlikte basvuruyoruz, eşim Azerbaycan vatandasi oldugundan iki ülkenin kotasını da denemis oluyoruz ama yok malesef cikmadi
-
-
@Zamazingo ve @Lamineure öncelikle geçmiş olsun diyorum, Allah şifa versin arkadaşlar. Toplum sağlığını tehdit eden hastalıkları daha evvel geçirmiş ya da halihazırda bunu yaşayan kişileri sadece Green Card için değil tüm ABD vizlerinden ret alırlar. Konu hakkında büyükelçilik sayfasında sağlık yönergeleri var onu okuyabilirsiniz. İnternete şöyle bir baktım ben şu hastalıklara direkt ret veriyorlarmış; Gonorrhea (gonore) hastalığı- Leprosy (cüzzam) hastalığı- Syphilis (sifiliz) hastalığı- Tuberculosis (Verem) hastalığı- HIV / AIDS hastalığı- Bulaşıcı kronik hastalıklar... Bunun dışında uyuşturucu geçmişi olanlarda kesinlikle kabul edilmiyorlar. Durum böyle iken şöyle bir durumda var hem Green Card için hemde diğer vize türleri için bu bu hastalıklara sahipseniz eğer "af dosyası" açtırabiliyorsunuz. İçeriğini tam bilmiyorum ama hastalığınızı kontrol edebiliyorsanız düzenli tedavi aldığınızı ispatlayabiliyorsanız sanırım vizeleriniz verilebiliyor. Af dosyası sadece uyuşturucu geçmişi bulunan kişiler için kabul edilmiyor. Bu işlemi yaptırabilmek için yani af dosyası açtırmak içinde bireysel davranmayıp avukat vasıtası ile bu başvuruyu yapmanızı öneririm. Bu konular için hizmet veren ABD'de bulunan Türk avukatlar var. Bunları araştırıp en az iki üç tanesi ile konuyu telefonda görüşüp bu şekilde başvurmanızı öneririm. Eğer sen başvur af dosyanı açtırıp kabul ettirebiliriz derlerse başvurunuzu yapın. Unganlar Polikinliği sağlık raporunuzu olumsuz olarak yorumlar sonuçlandırır ancak buradan alacağınız sonuçla avukatınız size yardımcı olabilecekse başvuru yapmıyor oluşunuz hata olacaktır. İlkokul mezunu olup iş tecrübesi olmayan, pasaportum olmayıp rastgele pasaport numarası girerek başvuranlar var. Bu kişilere çıksada gitmesi imkansız iken sizin bir nebzede olsa şansınız var. Bunun cevabını net olarak bu forumda bulabileceğinizi sanmıyorum başvuru tarihi olan Ekim ayı gelmeden avukatlarla görüşüp birbirinizi bilgilendirin. Tekrardan geçmiş olsun, herkese bol şans.
DV2022 Bekleme Odası
-
evet arkadaşlar yeni maceralara hazır mısınız ? bu seneki totemimde bu Bekleme Odası konusunu ben açtım müsadenizle umarım herkes için en iyisi olur önümüzdeki sene ayrıca konfirmasyon numaranızı hala kaybetmeyin ilerde tekrar kontrol edebilelim. BOL ŞANSLAR HERKESE!
-
Yerimizi alalım.
-
umarım artık buradan devam ederiz seneye
-
''konfirmasyon numaranızı hala kaybetmeyin ilerde tekrar kontrol edebilelim'' bu tam olarak ne anlama geliyor hocam?
@haymatlos_ Ah be abi en azından sana çıksaydı. Tıkılıp kaldık mı yine Konya'da?
-
yeniden seçilen açıklaması olursa bir ihtimal ama çok küçük bir ihtimal
-
Düştük yine buraya
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
''konfirmasyon numaranızı hala kaybetmeyin ilerde tekrar kontrol edebilelim'' bu tam olarak ne anlama geliyor hocam?
ilerde olurda bir sıkıntı varsa bu çekilişte baştan çekiliş yaptığında kontrol et diye
-
@Ali-Dmr birgün çıkacaz elbet sen gençsin ben belki 40 belki 45 de
-
Gule güle 2021 hosgeldin 2022 nice senelere herkese
-
ŞİMDİ BAKTIM VE SONUÇ GENE HÜSRAN BENDE ALAYIM YERİMİ TEKRARDAN
-
trumpın gitti yıl gidemedik seneye artık
-
bu yılda olmadı umutlar birdahaki yıla .
-
Arkadaslar ben surekli soy isim uyarisi veriyo....ingilizce karekter falan birsey diyor...benim soy ismim ÖZÜLKÜ AMA BASVURUDA ÖZULKU DIYE YAZIYOR IKISINE GIRIYORUM KABUL EDMUYOR
-
Elbet bir gün buluşacağız, tüm 2022 bekleyicilerine gelsin bu şarkı
-
ö o olacaktı işte belki ondandır
-
geldim nerde kalmıştık
-
İlk başvurumdu, özellikle ertleme haberi geldikten sonraki bir ay beni yıprattı. Kafamda hep çıkma ihtimali vardı, doğru dürüst hiçbir şeye odaklanamadım. Resmen kendi kendimi sabote ettim. Şimdi koca bir yıl daha beklemek zulüm gibi geliyor. Tabii en nihayetinde günler gelip geçecek o bir yıl göz açıp kapayıncaya kadar bitecek ama benim beynimi bu GC çekilişinden soyutlamam lazım bir süre. Foruma da alternatif yolları araştırmak için girmeyi planlıyorum bir süre.
-
Yerimizi alalım
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
evet arkadaşlar yeni maceralara hazır mısınız ? bu seneki totemimde bu Bekleme Odası konusunu ben açtım müsadenizle umarım herkes için en iyisi olur önümüzdeki sene ayrıca konfirmasyon numaranızı hala kaybetmeyin ilerde tekrar kontrol edebilelim. BOL ŞANSLAR HERKESE!
seneye sen kesin kazanacaksın içime doğdu
-
önlerden bir yere oturayım bari
Benzer Başlıklar
94
21.1k
Users
4.0k
Topics
281.3k