Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

NJ de ücretsiz birkaç eşyam var..

İlan ve Duyuru
6 4 869 4

Benzer Başlıklar

• 3-5 ay içinde Amerika'dan Türkiye'ye gelecek olan var mı?

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    149 Bakış
    Yusuf TokY
    Merhaba, samsung galaxy book 4 pro almak istiyorum ancak türkiyede yok, amerikadan buraya haziran-ağustos arası gelecek olan varsa gelirken alıp gelebilir mi ? İletişimi kurarız eğer öğrenci olan veya tanıdığı olan varsa daha iyi olur bir miktar indirim yapıyor çünkü.
  • Tır şoförü olarak iş arıyorum.CDL A var.Tecrübem yok.

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    296 Bakış
    Sadullah BaçinS
    @Teo merhaba , indeed gibi iş bulma siteleri var ben henüz gitmedim tır şoförü olmak istiyorum amerikalı bir kadına sordum o da bu işi yapıyor , başlangıçta 0,45 cent ile başlamış sonra 0,55 olmuş bana en iyisi UPS te çalışmak dedi iş kolayca bulursunuz , sadece youtube videolarından dinlediklerimi paylaşabilirim ABD de Türkler den uzak durun diyorlar kesinlikle hakkınızı vermiyorlarmış bunu 1 kişiden izlemedim yinede tercih sizin üstad birde zippia sitesine bakın ordada çok tır işi var ilanlarda
  • İstanbul'dan Ohio'ya Gelecek Kimse Var mı?

İlan ve Duyuru
    4
    0 Oy
    4 İleti
    378 Bakış
    CerenDenC
    hayvan kargolarına bakıyorum ama güvenilir, içime sinen bir yer olmadı. kediyi bildiğim kadarıyla el bagajı olarak yanınızda taşıyabiliyorsunuz
  • NJ İş İlanı

İlan ve Duyuru
    4
    4 Oy
    4 İleti
    638 Bakış
    S
    @Tgbyldz Çok teşekkürler Amerika ya gelmeye yakın sizlerle iletişime geçmek isterim hayırlısıyla vizemizi alabilsek .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k