Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

NJ de ücretsiz birkaç eşyam var..

İlan ve Duyuru
6 4 869 4

Benzer Başlıklar

• NY/NJ taraflarına gidecek kadın ev arkadaşı arıyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    164 Bakış
    T
    Selamlar, bu forumda çok vakit harcadım dv2024 sürecinde ve artık dv2024 sona gelirken vizelerimizi aldık çok şükür. Sıra artık ev ve iş bulmaya geldi. Ben eşimle vize alsam da eşim türkiyedeki işi dolayısıyla gelemeyecek. Ben de burdan aynı süreçlerden geçtiğimiz için haliyle birbirimizi anlayacağımız kadın arkadaşları arıyorum. Benim gibi yirmilerinin ortasında/ otuzlarının başında, sorumluluk sahibi hanımlarla koordine kurabilirim diye düşünüyorum. O taraflara gidecekler bana buradan veya instagramdan ulaşırsa çok sevinirim! 🙂. ig: @tubikanasofa
  • Tır şoförü olarak iş arıyorum.CDL A var.Tecrübem yok.

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    295 Bakış
    Sadullah BaçinS
    @Teo merhaba , indeed gibi iş bulma siteleri var ben henüz gitmedim tır şoförü olmak istiyorum amerikalı bir kadına sordum o da bu işi yapıyor , başlangıçta 0,45 cent ile başlamış sonra 0,55 olmuş bana en iyisi UPS te çalışmak dedi iş kolayca bulursunuz , sadece youtube videolarından dinlediklerimi paylaşabilirim ABD de Türkler den uzak durun diyorlar kesinlikle hakkınızı vermiyorlarmış bunu 1 kişiden izlemedim yinede tercih sizin üstad birde zippia sitesine bakın ordada çok tır işi var ilanlarda
  • NJ/ Calisma arkadaslari ariyoruz

İlan ve Duyuru
    7
    2 Oy
    7 İleti
    507 Bakış
    marti2771M
    2022 talihlisiyiz. Cliffsidepark bölgesine yerleşmeyi düşüüyoruz. Sürecimiz olumlu ilerlerse size ulaşacağım .Teşekkürler
  • Ücretsiz Online Psikoterapi duyurusu!

İlan ve Duyuru
    1
    4 Oy
    1 İleti
    198 Bakış
    crazycellsC
    Arkadaslar, @s-sinemcaglar 'i New York bulusmalarindan ya da Youtube kanalimizdaki 'evde fotograf cekimi' videolarindan tanirsiniz... Kendisinin facebook grubundaki duyurusunu buraya tasiyorum: Bu zorlu gunlerde ihtiyaci olan arkadaslari Sinem'e ulasmaya davet ediyorum... Ücretsiz Online Psikoterapi duyurusu! Merhabalar, Manhattan Psychology Group’taki Klinik Psikoloji stajyerliğim bünyesinde, bu zorlu dönemi biraz daha kolaylaştırabilmek niyetiyle, ücretsiz online İngilizce psikoterapi hizmeti sunmaktayım. Çoğunluk, “Parenting” ve “Child Psychology” üzerine hizmet vermekteyiz. NY eyaletinde ikamet edip ilgilenenleriniz varsa, bana ulaşabilirsiniz! Email: [email protected] Not: Ofisin ve okulumun bağlı olduğu yasalar gereği, danışan ve terapist’in aynı eyalette olma zorunluluğu bulunmaktadır. Malesef, hizmetimiz o nedenle NY state ile sınırlandırılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k