Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

    1. DS-260 formunu doldurduğumda oturduğum adresten bir kaç gün önce taşındım. tekrar formu açtırıp bilgilerimi güncellememe gerek var mı? ( bu arada case numaram aralık ayı bülteninde açıklanabilir).

    2. Amerikada hiç bir tanıdığım olmadığı içn greencardımın gidebileceği bir adres ve alabilecek kişi bilgisine henüz belli değil, zip code 00000 Alabama vb. cevaplar vermiştim. Bunun için endişelenmeli miyim? yoksa konsolosluğa görüşmeye giderken veya abdye girişte polise kartımın geleceği adresi vermem/ söylemem yeterli olur mu?

    3. Formu doldurduğumda çalışıyordum ama doldurduktan bir hafta sonra işten çıktım. iş bilgilerimde detaylıca işimi ve çalıştığım şirketi yazmıştım. Şuan orada veya hiç bir işte çalışmıyor olmam bir sorun yaratır mı? Yüksek lisans bitirme projeme odaklandığım için sonrasında iş arayışım olmadı. (Çalıştığım şirketten nolur nolmaz diye tarihli çalışma belgemi almıştım)

    4. Eğitim bilgilerimi yazarken sıralamayı yeniden eskiye doğru yapmamışım. O an formu doldurduğumda bi şey olmuştu silip düzeltememiştim o şekilde submit etmiştim. (üni, lise, yüksek lisans şeklinde bi sıralama). bu durum bir sorun yaratır mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Lutfen DS260 formu ve mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sorun:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum