Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Nvc başvuru süreci

Benzer Başlıklar

• Evlat edinmek ve göçmenlik süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    2 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    L
    Merhabalar. ABD de yasiyorum ve evlat edinmek icin gerekli sartlara sahibim. 18 yasindan kucuk Soyadi benimle ayni Amerikan tursit vizesi olan Turkiyede yasayan yegenimi evlat edinerek buraya getirmek istiyorum. Konuyla alakali bilgisi olan var mi acaba? Simdiden tesekkurler.
  • Green card başvuru aşaması

2
    0 Oy
    2 İleti
    390 Bakış
    BarışB
    Her bir soru için lütfen değişik başlıklar açmayınız bilgi kirliliği olmaması açısından sorunuzu aşağıdaki linkten sorunuz https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası/2188
  • Current süreci

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    -1 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @nursenh Current süreci içinde söyledi: @crazycells" göründüğünde" olacaktı. Cümlem. Yani geride kalan herkese mail mi atılıyor. Current sürecini merak ettiğimden sordum sorumu.eski listelerde baktığımda hiç current olmayan bir yıl yok bence current olacak diye düşünmek istedim. tamamdir, simdi anlasildi :) O durumda mulakat sirasi bekleyen ve numarasi aktif olan herkes (current olunca butun numaralar aktif oluyor) bir mulakat tarihi alacak demek. Sonrasi hakkinda ayrintili bilgi icin su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • Greencard başvuru yeni dönemi

3
    1 Oy
    3 İleti
    710 Bakış
    crazycellsC
    @duda493 Greencard başvuru yeni dönemi içinde söyledi: Herkese merhabalar greencard başvurusu konusunda yeniyim, bugün siteden (department of state) kontrol ettiğim kadarıyla başvurular kapanmış ancak bir sonraki başvuru ne zaman açılacak? Henuz resmi tarihler aciklanmadi ama genelde Ekim-Kasim'da oluyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k