DV2021 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
selamun aleyküm cümleten günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı Cumalar.
-
@Oktay-İbiş günaydın abi hayırlı cumalar
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş günaydın abi hayırlı cumalar
Günaydın kardeşim mutlu huzurlu ve neşeli stressiz güzel bir gün yaşaman dileğiyle.
-
@Oktay-İbiş amin abi hep birlikte inşallah
-
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
@asilelif günaydın hayırlı cumalar
-
@bidünya sizede mutlu huzurlu sabahlar
-
günaydın dostlar
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar dün dvlottery state.gov dan e-maileme bir mail geldi maili açtığımda confirmation numaranızı teyit ediniz diyor ben dv2020 ye basvurmadigim halde confirmation numaramı sorgulamak istediğimde sayfa dv2020 ye yonlendiriyor ve sayfada 30 Eylül 2020 de surecin bittigini belirtmişler bu mail herkese gonderiliyor mu ya da herekese geldi mi
-
@baron40, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar dün dvlottery state.gov dan e-maileme bir mail geldi maili açtığımda confirmation numaranızı teyit ediniz diyor ben dv2020 ye basvurmadigim halde confirmation numaramı sorgulamak istediğimde sayfa dv2020 ye yonlendiriyor ve sayfada 30 Eylül 2020 de surecin bittigini belirtmişler bu mail herkese gonderiliyor mu ya da herekese geldi mi
senin confirmation kaç ile başlıyor 2021 mi ? eğer 2021 ise sana neden yollasınlar ? bizlerde başvuru yaptık bize öyle bir mail gelmedi ? fake mail olabilir belki
-
İlginçmiş, fake e-mail olabilir, dikkat.
Kişisel bilgilerinizi kapatıp ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? -
banada geçen geldi ama kargo maili olarak ups den geliyor gibi
-
@Oktay-İbiş hocam 2021 ile başlıyor acaba fake mi diye düşündüm ama gov uzantılı adresden gelmiş
-
@baron40, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş hocam 2021 ile başlıyor acaba fake mi diye düşündüm ama gov uzantılı adresden gelmiş
ekran görüntüsünü ekleyebilirmisin bilgilerini kapatıp mümkünse . ben 2 tane başvuru yaptım ve iki mailimide kontrol ettim gelen mail yok...
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Günaydın KRaL Hoşgeldin sefalar getirdin. ;)
-
Bu ileti silindi! -
günaydın herkese :) Bir hafta daha sonlandı, keyifler nasıl :)
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
günaydın herkese :) Bir hafta daha sonlandı, keyifler nasıl :)
Günaydın Alone King hoşgeldin. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum