Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @Burak-10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

okudum orayı biliyorum, video yu da izledim , ki sorumdaki ilk adres kısmı o sayfadan alıntı, farketmişsindir..izlediğim videolarda, örnek istanbul un herhangi bir semtinde oturan city/town a semt i , province e şehri yazmış, bulunduğum yerde Büyükşehir olduktan sonra ,ilçe oluşturuldu...ama aslında şehir merkezi yaşadığım yer ve , adreslerde genelde kullanılmıyor o ilçe adları.., ?? ama turkiye gov tr de geçiyor.. buna dayanarak benimde city/town kısmına ilçe adını, province e de yaşadığım şehir adını yazmam doğru olurmu?
    o sorunun altında geçen,benim görebildiğim yer mersin toroslar hatırlıyorum, onun haritasına bile baktım acaba bulundugum yerle aynı mı yoksa mersinin gercekten toroslar diye bir ilçesi varmı yok mu diye ?

hocam sizi anlıyorum telaşlısınız galiba başvuru heyecanlandırıyor sakince okuyun o konunun altında şöyle bir ifade de geçiyor ilçe olarak kimlikte Merkez yazıyorsa ilin adını da yazabilirsiniz sıkıntı olmaz net bir şekilde hatırlıyorum ben geçen yıl baktığım halde :D

• evet hata yapmak istemiyorum :)

• bu kadar stres olmanıza gerek yok doldurun gitsin o konuda nasıl yazıyorsa.

• ⭐⭐⭐⭐

@Burak-10 başvuru aşamasında bu kadar paniğe gerek yok, gerekirse size ulaşılabilecek bir posta adresi girin yeterli. Talihli olursanız ds260 doldururken bu kadar kılı kırk yararsınız 😌

• @aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Burak-10 başvuru aşamasında bu kadar paniğe gerek yok, gerekirse size ulaşılabilecek bir posta adresi girin yeterli. Talihli olursanız ds260 doldururken bu kadar kılı kırk yararsınız 😌

her zaman yazdığım ve kullandığım gibi girersem de, district/county/province/state kısmı boş kalıcak ? bu şekilde olurmu

• @aysegul Hadi Hayırlı olsun...

• @akıf_turk hayırlı olsun

• @Funda-Komanova hayırlı olsun

• @optimistic hayırlı olsun...

• An itibariyle başvurdum, bu arada o kadar heyecan yapmışım ki, formu onayladıktan sonra ay ve gün sıralamasında hata yapmışım, ayrıca soyadlardaki kutucuklara tıklamamışım, iyi ki böyle uyarı veriyor sistem. Ayrıca en son ön izleme olarak tüm doldurduklarımız çıkıyor ama bir tek fotoğraf gözükmüyor, "photograph received" diyor, normal değil mi?

• vayy beeee.... bugünü hatırlayan var mı?
    "victory May 9, 2019, 3:33 PM
    Merhaba değerli arkadaşlar.

Birçok yarını dünde bıraktığımız gibi, DV2020 sonuçları da kazanamayanlar için dünde kaldı. Kazanamayanlara geçmiş olsun."

daha dün gc başvurusu gelsin diye gün sayarken , şimdi baktığımızda başvuru süresi geçiyor. ( bana ,bu süre çok çabuk geçti )
    Rabbim çekilişi kazananlara da ds260 formunu doldurduktan hemen sonra mülakata girmelerini nasip etsin tez zamanda inşaallah...

• Buarada ,

sayın @crazycells ,@ayvalik10 , @bufinita , @Rhonster ve @aysegul 'e (lere ) verdikleri ceaplardan dolayı teşekkür etmek isterim.

• Bu ileti silindi!

• bendede hata verdi 3-4 kere, geri döndüm ama bilgilerim gitmemisti zaten sayfadan, devam edince kabul etti

• ........

• Bu ileti silindi!

• @ahmet-34 Türkçe karakter kullanmıyorsunuz dimi?

• @CemalMühendis, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Bugün itibariyle bende yaptım basvuruyu,kendim ve eşim adına.Yanlız ufak bir pürüz diye düşünüyorum, kendi basvurumda eşimin doğum yerini soran kısma ANAMUR yazdım ki pasaportdada öyle yazıyor.Sonra eşimin adına başvuru yaparken farkettim ili yazın diyor orda mersin yazdım.Bu çekilişdeN elenmeye sebep olmaz diye düşünüyorum? Fikri olan varsa okumak isterim.Herşey gönlünüzce olsun.

sıkıntı olmaz hocam il veya ilçe 2 sinide yazabilirsiniz. tabi şüpheye düşmemek için her zaman kimlikte ne yazıyorsa onu yazmak daha iyi en azından acaba demiyor insan.

• @MuradVURAL, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Buarada ,

sayın @crazycells ,@ayvalik10 , @bufinita , @Rhonster ve @aysegul 'e (lere ) verdikleri ceaplardan dolayı teşekkür etmek isterim.

yardımcı olabildiysek ne ala.

• @MuradVURAL gittiğin yer nasıl hayat nasıl gidiyo oralarda hocam

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    Nerissa SunshineN
    @Yaheli Kesinlikle. Ayrıca yine gitmek istedim diyelim 100.000 dolarım olsa birçok ülkenin iş kurma vizesi var onlara başvururum. Özellikle son konjonktürde ABD ilk tercihim olmazdı.
  • DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi (Kaybedenler Kulubu)

193
    12 Oy
    193 İleti
    8k Bakış
    CalibraturboC
    Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k