Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @dmrtkn sonra yeniden bu işlere döndü ama , buraktı ismi galiba çok yorucu bi iş olduğundan da bahsediyor ek olarak yazın talep azlığından çok fazla para kazanamamış

• @evrennce yanlış hatırlamıyorsam günlük 130 dolar civarı kazanıyordu sonra kendi mesleğini yapmaya başladı

• @dmrtkn ama mangali unutmam abi haberin olsun

• ⭐⭐⭐

@dmrtkn eyvallah kardeşim inşallah :)

• Peki arkadaşlar bu craiglist denilen sitede araba fiyatları gerçek mi sizce ?

• @Oktay-İbiş orasi da dogru tabii, ama gorup duyduklarimiz da "biz neler basardik bi bilseniz!" derlerdi herhalde, cok da zor degil algisi yaratanlar da onlar sonucta:).. benim dusuncem.
    hem biz turkler hareketli insanlariz, oralarda hersey yavas ilerliyor, buraya uyum sagliyorsak, uyum saglamamiz cok da zor olmayacaktir.

• ⭐⭐⭐

GC başvuran bekar bir kişi ile evli olan bir kişinin durumları aynı değil dolayısıyla bekar arkadaşlar örnek veriyorum sadece tek göz odada 3 - 5 ay yada 1 sene 2 sene yaşayabilir ama evli olan kişiler hele birde çocuklu ise haliyle zor. eğer çok ince düşünmeyip kafa yormazsak olmaz. mesela burada ben akşam ne yieceğim kaygısını yaşamıyorum annemde yerim olmadı abimde yeri diyebiliyorum. yada çocuklarım şu an ne yapıyor kaygısıda yaşamıyorum ya annemde yada teyzesinde diyebiliyorum ama amerika farklı anlatmak istediğim bekarlar evlilere göre 2-0 hatta 3-0 önden başlıyor....

• @Merika, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@umutaga uber 1 sene sonra ama lyft hemen yapilabiliyormus. (arabanin senesi onemli ama - ki biliryorsunuzdur diye tahmin ediyorum):)

1 sene sonra zaten kendi mesleğime başlamıs olurum tahminen . Ama lyftte 6 ay en azından istiyormus diye biliyordum. Hemen alıyorsa süpermiş. Arabanın yaşı olayını biliyorum evet.
    Teşekkürler..👍

• @dmrtkn craiglist cok da ciddiye alinacak yer degildir diye dusunuyorum./ cars.com, cargurus app leri uzerinden inceliyorum ben.

• @evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş haklısınız izlerken okurken her şey kolay geliyor, ne var yemek dağıtırım paramı kazanırım diyoruz, ama oralarda araba kullanmayı ,trafiğe alışmay,ı adres bulmayı, bilmiyoruz her şey kolay değil

Dünyanın her yerinde araba kullanır adres bulurum :) o konuda güveniyorum .. 1 sene idare etsin geçindirsin beni uber,lyft,flex vs.. yeter.. :)

• @Merika teşekkürler birde oraya bakayım benimde fazla aklıma yatmadı 2008 BMW 328 4600 dolar yazmış çok ucuz geldi bana

• ⭐⭐⭐

@Merika tabi haklısınız uyum konusunda sıkıntı yaşayacağımız tahmin etmiyorum bu konuda sizinle hem fikirim. ama ben orada zor olanı başarmanın peşindeyim oda ailemi daha mutlu huzurlu daha sosyal bir yaşamla mutlu etmek çocuklarımın ve ailemin o sevincini dolu dolu yaşayabilmek pek Türkiyede bunu yaşamıyormuyum yaşıyorum tabiki ama ben evlatlarıma ev arsa araba mal mülk bırakmak değilde onların koluna altın bilezik olarak diplomalarını almalarını sağlamak onlara babaları olarak yapabileceğim en güzel şey bu.

• @evrennce Hele bi çıksın ondan sonra bakarız işlere :)

• @Hande-Tok :grinning_face_with_big_eyes: cok green card cikmis gibi konusuyorum oyle mi :) 5 ekimde bu sene ilk kez basvurdum, ama mayista cikacak insallah :smiling_face:

• @Merika Motorlar konusunda vs güzel fiyatlar sunuyor craiglist ama galeriler biraz daha ucuz olabiliyor Amerika'da çoğunlukla araçlarını bireysel olarak koyan kişilerin (Craiglist gibi siteler) araçlarına değer verdiği ve ucuza galeriye vermeme yönünde olduğunu tahmin etmekteyim.
    Bu yüzden biraz daha pahalı veya ucuz olabilir örnek vermek gerekirse 2007 600RR bir satıcıda 2500 dolar iken bir satıcıda 4500 dolar olabiliyor.

• @Merika ahahahah hadi bakalım bende aynı durumdaydım geçen sene bana çıkmadı maalesef :( İnşallah bu sene yüzümüz güler :) :thumbs_up_light_skin_tone:

• Ben kendimi o kadar hazır hissediyorum ki 2 Ekim günü 19:20de basvurumu tamamladim

• @Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

GC başvuran bekar bir kişi ile evli olan bir kişinin durumları aynı değil dolayısıyla bekar arkadaşlar örnek veriyorum sadece tek göz odada 3 - 5 ay yada 1 sene 2 sene yaşayabilir ama evli olan kişiler hele birde çocuklu ise haliyle zor. eğer çok ince düşünmeyip kafa yormazsak olmaz. mesela burada ben akşam ne yieceğim kaygısını yaşamıyorum annemde yerim olmadı abimde yeri diyebiliyorum. yada çocuklarım şu an ne yapıyor kaygısıda yaşamıyorum ya annemde yada teyzesinde diyebiliyorum ama amerika farklı anlatmak istediğim bekarlar evlilere göre 2-0 hatta 3-0 önden başlıyor....

Aynen katiliyorum. Sorumlu olduğun ve ellerinden tutup dünyanın bir ucuna götürdüğün ailenin rahat ve huzurlu olmasını sağlaman gerekir. Bunun için de en ince ayrıntısına kadar araştırmak ve düşünmek gerekir.

• @omerelci hani eskiler der ya bekara karı boşamak kolay :) evlendiğimiz gün tapuyu hanımın eline verdik düşünmeden kafa yormadan hiç bir başarı elde edilmez...

• @Oktay-İbiş Insallah en guzeli olur sizin icin de, aileniz icin de. :folded_hands: Ama inanin ki istedikten sonra yapilmayacak sey yok. Orada hayatin yavas olma sebebi zaten, rahat olmalari + bircok seyi gec algilayislari, bu sebeple biz turkler okul ortaminda da daha basariliyiz oralarda, en hizli cocuklar uyum saglayacak zaten :thumbs_up: Ve aile olarak gitmenin avantajlari da fazla, birkac is veya ek isle cok daha fazla kazanc saglanabiliyor. Bu konuda esiniz icin evden rahat rahat yapilabilecek etsy i oneririm mesela.:)

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Başvuru Sayısı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    177
    1 Oy
    177 İleti
    10k Bakış
    MasdaM
    Bu konu "Sayılarla DV2021" başlığı altında tartışılsaydı daha iyi olurdu ...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k