Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k
  • ⭐⭐

@profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Geçmiyor günler geçmiyor, kaldı 116 🙂

Saymayın ben saymıyorum nasıl geçtiğini anlamıyorum sayınca geçmiyor 🤯

• -3 derece sabah saat 06:30.

Hava tahminlerine gore Cumartesi/Pazar gunleri +20 civari ama yagmurlu olacakmis. Iklim degisikligi kendini gosteriyor. Delaware'de Ocak ayinda +20 derece mucize gibi birsey :)

• ⭐⭐

@MySea çok soğuk diye sizin eyaleti listelerden çıkardıydım zaten :)

• Adam başvuru yapmış çıkmış gitmemiş komedi hep başın dan beri savunduğum bişey var gene sölücem çıksın da bi şekil hallederizciler yüzün den kaç kişinin hayalleri belkide suya gömülüyor kim nederse desin şu çekilişi kaç kişi ciddiye alıpta acaba başvuru yapıyor kesin giderim gözüyle bakıyor azdır inşallah gerçekten gidicek oraya yerlişicek kesin olanlara çıksın diğer türülü çıkıpta gitmeyenlere inşallah çıkmasın amin

• ⭐⭐

Bu aralar gündem de avustralyadaki develer var biliyorsunuz madem gündemde bu varken bende tarihten bir not ekleyim buraya Amerikan Hükümeti 1855’te California ve Meksika taraflarındaki askerî operasyonlarda develerden istifadeyi düşünmüş ve İstanbul’a bir gemi göndererek deve satın almak istemişti. 30 adet devenin satışına izin veren zamanın hükümdarı Sultan Abdülmecid iki çift deveyi de hediye olarak verince, Amerikalılar padişaha teşekkür maksadıyla bir çift tüfek yollamış, İzmir’den beraberlerinde götürdükleri bir deveciye de seneler sonra anıtmezar yapmışlardı. Deveci Hacı Ali’nin Arizona’nın Quartzsite Köyü’nde üzerinde deve heykelinin bulunduğu mezarı varmış. Buda tarihten bir not olarak bulunsun burda 🤣

• ⭐⭐

@asilelif ilginç

• ⭐⭐

Australyadaki develere multecilik verilsin Maas baglansin sonucta musluman hayvan

• ⭐⭐

@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Australyadaki develere multecilik verilsin Maas baglansin sonucta musluman hayvan

Bence hiç birine gerek yok sadece katledilmesinler can sonuçta

• @asilelif güzel ve faydalı bir bilgi kardeşim.

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@asilelif güzel ve faydalı bir bilgi kardeşim.

Teşekkür ederim abi

• @asilelif Bilgi icin tesekkurler! Kimbilir birgun Arizona'ya yolumuz duserse, ziyaret ederiz...

• ⭐⭐

@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@asilelif Bilgi icin tesekkurler! Kimbilir birgun Arizona'ya yolumuz duserse, ziyaret ederiz...

Hayırlısı neden olmasın giderseniz oraya belki formda bir arkadaş vardı buranın hikâyesini anlatmıştı der benimde kulaklarımı çınlartırsınız 😊

• @asilelif Evet olabilir :)

• Çok inanmamak gerek sanırsam 2 kere katıldım 2 sinde de çok umutluydum çıkmadı yine formu doldurdum fakat bu sefer daha temkimliyim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Onu bilemem de gecen yaz Antalya'da restaurantlarda Turklere farkli fiyatli menu, turistlere farkli fiyatli menu vardi.

Bunu özellikle bölgesel halk destekliyor bildiğim kadarıyla. Yani olay sadece turistleri kazıklamak değil de onların alım gücü farklı türkiyedekilerin farklı boyutu da var. Bunu onayladığı mı ya da onaylamadığı mı belirtmek için yazmıyorum Bu mesajı. sadece İnsanlar kendilerine göre böyle bir realite oluşturmaya çalışabiliyor.

• ⭐⭐⭐

Fethiye de yerli ya da yabancı turist olmana gerek yok. Turist olman yeterli farklı tarife için. Eğer buranın yerlisi değilde sonradan yerleştiysen tanınana kadar nereye düştüm diyorsunuz. Eşim bir kaç kere yaptıklarının ayıp olduğunu söylediyse de bizden yüzlü çıktılar. O yüzden biz genelde aynı mekanlara gidiyoruz turist muamelesi görmemek için.

• ⭐⭐

@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Fethiye de yerli ya da yabancı turist olmana gerek yok. Turist olman yeterli farklı tarife için. Eğer buranın yerlisi değilde sonradan yerleştiysen tanınana kadar nereye düştüm diyorsunuz. Eşim bir kaç kere yaptıklarının ayıp olduğunu söylediyse de bizden yüzlü çıktılar. O yüzden biz genelde aynı mekanlara gidiyoruz turist muamelesi görmemek için.

Yazık günah bu aç gözlülük nereye kadar bilmiyorum

• ⭐⭐⭐

@asilelif herhalde mezara kadar😝

• Mesela, Alanya'da gecen yaz bir restaurant vardi, biz daha ayaktaydik ve yemek cesitleri icin on tarafta sunulan menuye bakiyorduk, garsonun birisi hemen yanimiza geldi ve once bizi yabanci turist sandi, "welcome" diyerek Ingilizce konusmak istedi ama oglum hemen biz "Turkce biliyoruz" deyince, "ooh hosgeldiniz o zaman" dedi ve bize baska bir menu gosterdi. Aralarinda oldukca fazla fiyat farki vardi cunku birisi TL ile digeri Euro ile yazilmisti. Ayni menu uygulamasini, bir iki tanesi haric, Antalya'da ve Alanya'da hemen hemen butun restaurantlarda gorduk.

• ⭐⭐

develerden sonra atları da vuracaklarmış

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    54k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • Dv2021 Hata Veriyor.

3
    0 Oy
    3 İleti
    196 Bakış
    crazycellsC
    Suradaki basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2175/yesilkart-green-card-cekilis-sonuclari-nasil-kontrol-edilir Cekilise basvuru zamani nasil girdiyseniz o sekilde girmeniz lazim bilgileri.
  • DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi (Kaybedenler Kulubu)

193
    12 Oy
    193 İleti
    8k Bakış
    CalibraturboC
    Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k