Ayhan Ogmen (canli yayin)
-
Su anda green card gocmenlik vb her konuda sorularinizi sorabilirsiniz. Ben izliyorum. Tavsiye ederim. Youtube kanali "OGMEN LAW"
AYHAN OĞMEN -OGMEN LAW SU ANDA CANLI YAYINDA. HER PAZAR AKSAMI SAAT 10 DA CANLI YAYINDA ARKADASLAR.
-
@uysalkedi zaten forumumuzda bulunan kaynaklardan ve bilgilerden daha fazlasini verebilecegini zannetmiyorum. Butun vize sureclerindeki bilgi ve yonlendirmeler resmi kaynaklardan alintilarla dolu.
Bir insanin avukat olmasi her sureci bildigi anlamina gelmiyor, hatta bence tam tersi avukatlar bazi konularda uzmanlasmali ki gercekten bilgilerinden yararlanalim.
Ayhan Bey'in daha once yanlis verdigi bir bilgi video olarak da aktarilmisti forumda, ben de baska kaynaklardan bilgi aktarilmamasini rica etmistim. Maalesef internetteki butun yanlis, hatali veya guncel olmayan bilgileri duzeltebilecek vaktimiz yok, o nedenle yapabilecegim sey forumda verilen bilgilerin dogruluguna emin olmak. Fakat tabii ki herkese farkli farkli -bu forumdan aldigi bilgiler dahil- kaynaklardan bilgileri alarak sureclerine devam etmelerini tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum