Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD de sertifika üstüne bir kaç soru

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
8 2 1.2k 1

Benzer Başlıklar

• -1 Oy
    1 İleti
    138 Bakış
    baba yagaB
    ABD'den gelen orjinal I-20 ile mi başvurmam gerekiyor yoksa çıktı alsam olur mu? Şu an ki uygulama ne şeklinde?
  • Süresi bitmemiş F1 vizesi ile ABD'ye tekrar gitmek

8
    0 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    C
    Merhaba benim sorum da şu ben dil okulu için geldim. Okulum mayısta bitti ama ben çoktan ocakta evlenmiştim ve eşimle süreci başlatmıştım. Aksilikler dolayısıyla aos um kabul edilmedi. Ama 2027ye kadar f1 vizem var. Şu an herhangi bir dil okuluna başvursam veyahut master yapsam f1 güncellenir mi out of status durumu kalkar mı?
  • F-1 Vize için 2 üniversite sorunu

2
    0 Oy
    2 İleti
    308 Bakış
    crazycellsC
    @Remy-Danon, içinde söyledi: F-1 Vize için 2 üniversite sorunu Selamlar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Türkiye'de aktif olarak üniversite öğrencisiyim. F-1 vize için hazırlanıyorum. ABD'den üniversite için onay aldım. Benim sorum şu; Türkiye'de öğrenci olmaya devam edip aynı zamanda ABD'de okuyabilir miyim ? Yani 2 üniversite bir arada okunabilir mi ? Bu bir sorun teşkil eder mi ? Teşekkür ederim. Universiteler ayri ayri buna izin veriyorsa olabilir, ama dediginiz durum universitelerden en az bir tanesi online egitim veriyorsa gerceklesebilir. Ayni anda iki ayri ulkede olamayacaginiz icin :)
  • ABD ye yüksek lisans için gelip kalıcı olma

1
    1 Oy
    1 İleti
    481 Bakış
    LordBoltonL
    Örneğin antrenörlük bölümünden mezun oldum ve BESYO alanlarından birinde ABD de yüksek lisans yaptım yaptıktan sonra OPT ye başvurabilir miyim? Yoksa sadece belirli mesleklere mi oluyor ve başvurabiliyor isem başvurumu kabul etmeyip sınırdışı edilmesi şansım ne kadardır?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k