Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ayrı ayrı mı başvurayım?

Benzer Başlıklar

• F-400 Başvuru Süresi

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -1 Oy
    3 İleti
    114 Bakış
    crazycellsC
    sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin ve sorularinizi uygun baslikta sorun: https://yesilkartforum.com/forum/topic/133/abd-vatandaşlığı-başvuru-süreci-naturalization/
  • Üniversite Öğrencisine Başvuru için Tavsiye

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik üniversite öğrenci
    9
    0 Oy
    9 İleti
    737 Bakış
    Dönder IşınlaD
    @berke-akyuz Kardesim nacizane fikrimi soyleyecegim sana, simdi cikarsa 10 bin dolar ile max. 2 ay rahat durabilirsin sonrasinda bir is bulman lazim muhakkak ve ailenden veya baska birisinden sponsor olmazsa sana muhakkak bir yerlerden para kazanman lazim. Yani demem o ki basvurabilirsin ama universiteyi gozden cikarman lazim ve meslek ogrenmelisin.
  • başvuru esnasında fotoğraf sorunu

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    566 Bakış
    crazycellsC
    @fight4life başvuru esnasında fotoğraf sorunu içinde söyledi: merhabalar. fotoğrafçıdan çektirdiğimiz fotoğrafları düzeltmek için tavsiye ettiğiniz siteye girdiğimde fotoğrafın baya yakın olduğunu gördüm.yeşil alanlara oturmuyor ve gözler hizada değil. sorun olurmu acaba ? surada cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi/11
  • green card cekilisine basvuru hakkinda

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    B
    @crazycells çok çok saol 2020 de mezun oluyorum görüşmeyi ona göre ayarlarım eğer çıkarsa
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k