Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @rustynail demek istenilen, sonuçta dökümanları onaylı kişiler mülakata çağıralacağı için bülten açıklanmadan önce mülakatlar için kaç adet boş slot var ise ona göre cutoff belirleniyor. Ve bu bülten gösteriyorki kcc haziran için current sayısına kadar yeterli mülakat slotuna sahip. Tabi bu, tekrar belirtmek isterim ki, döküman onayı alanalr oluyor. Yani bülten açıklanana kadar onay almadıysanız temmuz için bir şansınız yok demektir. Aynı şekilde eğer haziran ayının ilk haftasına kadar onay alamaz iseniz Ağustos içinde mülakatları pas geçmiş olacaksınız.


  • bence döküman olayına son verebilirler eğer yığılma olacaksa yani numarası küçük olanlar bile var hala randevu alamayan!!! benim düşüncem tabi bu


  • @cancakicitr teşekkürler, çok faydalı bir bilgi bu.


  • Herkese merhabalar,

    Forumu uzun zamandir takip ediyorum. Bugun sizlere danismak istedigim bir sey oldu.

    Ben ABD'deyim, kardesim icin basvurmustum gecen yil. Cikti. Numarasi 20 binlerin sonu. Formlarini vs. her seyini birlikte hazirladik, ben doldurdum. Ocak ayinda dokuman talebi geldi KCC'den. Burada kendi vizem icin avukatin hazirladigi formata benzer bir formatta hazirlayip gonderdigim dokumanlarin index sayfasiyla birlikte tek PDF yaparak nizami bir bicimde gonderdim, onay emailini de aldim 2 gun sonra.

    Forumdan sizlerin yazdiklarinizi okurken gordum ki 20 binden cok sonraki numaralara mulakat tarihi verilmeye baslanmis bile.

    Gecen hafta seytan durttu bir email attim KCC'ye. Dokumanlari belirten email'le cevap vermisler. Aradim, "sizin dokumanlariniz henuz ulasmamis bize" dediler.

    Dokumanlarinizi aldik onay emailine ragmen boyle olmasina sasirmadim ama numaralar current olana kadar randevu emaili gelmeyecek beklentisiyle 4 aydir bunun takibini yapmadim, simdi yapmadigima uzuluyorum.

    Sorum su, basina boyle bir sey gelen veya duyan var mi aramizda? Bugun belgeleri tek tek dosyalar halinde tekrar gonderdim bugun. Tahminim KCC'deki gorevli PDF'ten dosyalari ayirmakla ugrasmadigi icin dosyayi sildi. Gelen dokuman talebi emailinde eksik bir sey olursa biz size yazacagiz demesine ragmen yazmamalari da guvenimi sarsti bunlarin yapacagi ise.

    Tesekkurler okudugunuz icin.


  • @rustynail DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells temmuz'da kime mülakat tarihi verileceği az çok belli ne demek? Bizimle de paylaşır mısınız tahminlerinizi? Teşekkürler.

    sayin @cancakicitr aciklamis zaten. Merak etmeyin KCC bos durmuyor :slight_smile: DS-260 formlarinin ve mulakat icin gonderilen belgelerin islendigi dosyalari siralamislardir zaten, konsoloslugun is yukune gore siradan tarih vereceklerdir.


  • @crazycells umarım haziran ayındaki mülakat verilmeme durumundan dolayı temmuz mülakatlarında bir sarkma olayı yaşanmaz. Ben şuanda herkes gibi current oldum ve mart ayında döküman onayı aldım. Normal şartlarda temmuza mülakat verilmesi gerek ama acaba bir aksama söz konusu olup Ağustosa kaydırılma ihtimalimiz var mıdır Ali Cihan Bey? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?


  • Arkadaslar, ben 2012 de Çin’e gitmiştim okul amaçlı yaklaşık 3 ay kaldım fakat simdi farkettim bunu ds260’a yazmadigimi sizce bir sorun teşkil eder mi vize görüşmesinde? neticede pasaportta çin vizesi ve giriş çikis mühürleri var.


  • @cancakicitr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells umarım haziran ayındaki mülakat verilmeme durumundan dolayı temmuz mülakatlarında bir sarkma olayı yaşanmaz. Ben şuanda herkes gibi current oldum ve mart ayında döküman onayı aldım. Normal şartlarda temmuza mülakat verilmesi gerek ama acaba bir aksama söz konusu olup Ağustosa kaydırılma ihtimalimiz var mıdır Ali Cihan Bey? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

    Sorun olmaz merak etmeyin. Hangi ay alacaginizi net bilmiyorum ama onumuzdeki 3 ayin birinde alirsiniz. En olasi ay ise Temmuz.
    Sonucta bulten "current" oldu diye, herkesi tek bir ayda mulakata sokamazlar. Ellerindeki en hazir dosyaya gore mulakat tarihlerini vereceklerdir.


  • @muhammetnzr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaslar, ben 2012 de Çin’e gitmiştim okul amaçlı yaklaşık 3 ay kaldım fakat simdi farkettim bunu ds260’a yazmadigimi sizce bir sorun teşkil eder mi vize görüşmesinde? neticede pasaportta çin vizesi ve giriş çikis mühürleri var.

    Sorun degil, yurtdisi seyahatleri zaten sorulmuyor. Ayrica kisa sureli bir gezi oldugu icin adres kismina da yazmaniza gerek yok.


  • Arkadaşlar evrak isteme mailinde aile uyeleri her biri tektek kendi evraklarini kendi mailleriyle mi gonderiyor yoksa asıl talihli tüm aile bireyleri adina kendi mailiyle mi cevap veriyor ?


  • @nevergiveup evrak maili aldınız mı siz ?


  • @nevergiveup talihlinin maili adresi ile tüm aile bireylerinin evrakları gönderiliyor. Evraklarınızın net/okunaklı olmasına çok özen gösteriniz.


  • @ibo0 hayır almadım henüz beklemedeyim.


  • @yalta teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.


  • Öncelikle iyi akşamlar herkese, bültenin current olması çok güzel bir haber.Umarım her şey yolunda gider ve herkesin istediği gibi sonuçlanır( bol şans).Bugün haziran 25 için mülakat tarihimizi aldık,3 haziran da doktor muayenesi.Teşekkürler.


  • @denizbilmez yanlış anladım değil mi size bu gün mü verildi mülakat tarihi ?


  • @nevergiveup evet bugün öğlen aldık.Vize tipimiz farklı diye mi verildi yoksa yaşım yakında 21 olucak diye mi bilmiyorum..


  • @nevergiveup DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @denizbilmez yanlış anladım değil mi size bu gün mü verildi mülakat tarihi ?

    Sayin @denizbilmez , F4 kategorisinde vize aliyor :slight_smile: ama o baslik tenha oldugu icin sevincini burada paylasmis. Yanlis anlasilma olmasin :slight_smile:

    Dosya numarasinda ANK olan kisiler DV surecinde degiller, bilginize.


  • @denizbilmez DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Öncelikle iyi akşamlar herkese, bültenin current olması çok güzel bir haber.Umarım her şey yolunda gider ve herkesin istediği gibi sonuçlanır( bol şans).Bugün haziran 25 için mülakat tarihimizi aldık,3 haziran da doktor muayenesi.Teşekkürler.

    Sayin @denizbilmez , sizin dosyalar NVC'ye gitti, oradan onay geldi. Isterseniz imzanizdaki KCC'yi, NVC olarak degistirin. Dosya numarasindaki "ANK"yi kaciran arkadaslar, oradan surecinizi yakalasinlar :slight_smile: ayrica en basa F4 diye de ekleyebilirsiniz.
    Bol sanslar simdiden surecinizde :slight_smile: Daha sonra tum ayrintilari ilgili konuda paylasmayi unutmayin...


  • @crazycells başkanım be ısım CEAC sitesine girince kontrol için 201917xxx 01 ANK yazıyor 02 de ANK YAZIYOR bende DV sürecinde değilmiyim


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • green card DV2019 sorularım

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    791 Bakış
    crazycellsC
    @mertcan-ekmekci green card DV2019 sorularım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim yaşım 25 birkaç sorum olucaktı fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim belki forumda vardır cevapları ama ben bulamadım burdan sorma gereği duydum 1- Numaram 198XX lerde sizce ortalama kaç ay daha beklemem gerekir ve beni mülakat için ankaradaki konsolosluğa çağırmaları 2019 un nisan mayıs aylarını bulurmu veya şubat mart gibi gidebilirmiyim abd ye sizce ortalama bi süre söylenecekse benim tr de kafadan 8 ayım daha var denilebilinir mi abd ye gitmeden? 2- Biliyorsunuz bedelli askerlik çıktı ben de faydalanabiliyorum yasadan sizce amerikaya gitmeden askerliği 21 gün aradan çıkartmak mantıklı mı yoksa abd de 3 sene yaşayip dövizli mi yapmak daha mantıklı? Diğer bir sorumda ds 260 da askerliğimi yapmadığımı belirtmiştim şimdi yaparsam konsoloslukta yaptığımı söyleyince yalan beyana girmez değil mi? 3-Bedelli kışladayken o 21 günün içerisinde beni konsolosluğa çağırma ihtimalleri varmıdır çünkü böyle bir durumda askerliği bırakıp konsolosluğa gidemeyeceğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm sizce bunun olma ihtimali yok denecek kadar az mıdır yoksa bu sebepten dolayı bedelli yapmamalı mıyım? Teşekkürler DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var.

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: Merhaba, babam dv2019 talihlisi, emekli ama oraya gidince yine kendi mesleğini yapmak istiyor. Ben de üniversitede İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum. Mülakat sırasında babama ne iş yapacağı sorulunca sadece emekli olduğunu belirtmesini ve benim eğitimim için gideceğimizi söylemeyi düşünüyoruz. Sizce nasıl söylersek vizeyi alma ihtimalimiz daha yüksek olur? Eğitim için mi iş için mi? Yani babam emekliyim derse orada bir işte çalışması beklenir mi? Cevaplarsanız memnun olurum. Vize alip almamanizi sorulara vereceginiz cevaplar degil, sartlari saglayip saglamamaniz belirliyor. Gocmen vize basvurulari, diger vize basvurularina benzemiyor. Calismayi dusundugunu ama ne yapacagina henuz karar vermedigini soyleyebilir, bir sorun olmaz illaki gocmek icin bir neden belirtmenize gerek yok. Boyle bir soru da sorulmuyor zaten. @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: @başkan Cevap için teşekkürler. Yaşım 21 altında olacak eğer vizeyi doğum günümden önce alabilirsek, bunun bi önemi olur mu vizeyi aldıktan sonra? Ayrıca Amerika’da gideceğimiz yerde iki tane tanıdığımız var onlar bize sponsor olmayı kabul ettiler, onları mülakatta belirtsek bir faydası olur mu? Evet, vizeyi alabilmek icin maddi yeterlilik sartini da saglamaniz lazim, eger kendi maddi kaynaklariniz yeterli degilse sponsorun faydasi olur. Tek bir kisinin sponsor olmasi yeterlidir, bu konuyla ilgili olarak surayi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum