Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @grslarc Sayin @grslarc , hickimseye saldirmadan sadece idari islem surecinizin bitmesini beklemeniz gerekiyor.

    Merak etmeyin, eger dediginiz gibi bir durum olsaydi, Fraud Prevention Unit size ulasip ek belge isterdi veya size ek sorular sorarlardi. Sizin su an yasadiginiz normal bir surec, sadece sabirla bitmesini beklemeniz gerekiyor.

    Birilerinin sizi ne icin sikayet ettiginizi dusunuyorsunuz? Eger biri sizi sikayet ettiyse, bu konuda konsolosluk sizden belge veya bilgi isterdi. Boyle bir durum yasadiniz mi?

    Dediginiz kisi zaten aylar oncesinden facebook grubundan cikmis, forumda da oyle biri yok. Siz facebook grubunda atistiktan sonra neden kendisine tekrar yazma gereksinimi hissettiniz? O kismi tam anlayamadim. Sizi rahatsiz eden kisileri engellemelisiniz ki sizi ve yazdiklarinizi goremesinler.

    Eger facebook grubunda siz yazdiktan sonra, size mesaj gondermisse farkli bir yerden gormus demektir. Cunku dedigim gibi uzun bir sure once gruptan ayrilmis birinin gruptaki yazilari gormesi mumkun degil.

    Dilerseniz bana facebook profil linkini ve ekran goruntusunu gonderebilirsiniz, olaylarin nedenini sorusturup boyle bir durum varsa kendisini gruptan banlariz tabii ki. [email protected] adresine email gonderebilirsiniz. Sadece ben gorecegim emailinizi, bilginize.


  • @mustafacil açıklanmadı visa bullettin ? nasıl 23 bınlerde :)


  • 23bin içinde numaram ama bana gelmedi henüz evrak maili.


  • @hockeyumpire2 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @mustafacil açıklanmadı visa bullettin ? nasıl 23 bınlerde :)

    Current olan numarayı değil de evrak istem maili gelen numaraları sormuş arkadaş. Evrak istem maili önceden geliyor ya. Heyecandan karıştı herhalde sizde :) Bu arada motivasyonu tekrar kazanmaya başlamış görünüyorsunuz, ne mutlu size.

  • ⭐⭐

    @aysegul ben dünden razıyım ama eşim istemediğini söyledi yine yıkıldım. :) bılmıyorum ne olacak :)


  • @hockeyumpire2 hayırlısı olsun, eş durumu önemli, inşallah onun da aklına gönlüne tekrar düşer hayırlısıyla tabiki :)

  • ⭐⭐

    @aysegul insallah amin, bildiğim tüm duaları ediyorum 😊


  • bu ay hiç beklenti paylaşılmadı? verilen vize sayısı ile ilgili bilgi veya analiz...


  • Mayıs ayı bülteninde çok fazla bir sıçrama yapacağını sanmıyorum sınırlı bir ilerleme olucaktır vb de. bunun nedeni de önceki aylardan gelen yığılmalar olucaktır. Sıra gelir mi gelse bile ne olur gidilir mi gidilmez mi kafamda deli sorularla bir kaç ay daha geçicek ve sonra biticek bu sitres en çokta bu sitresin biteceğine seviniyorum.


  • @nevergiveup yığılma olsaydı ayın 10 unda 1-2 bin artışla açıklamıştı. Şuan hala vize açıklanmadigina göre ds260 formunu gönderen ve evrak mailini atan kişi sayısının hesabı yapılıyor olabilir. Benim aklıma bu geliyor. Bence 23 binin altında case açıklanmaz.


  • @cemil-yaman 4200 case numarası ready durumunda olduğunu göz önüne alırsak bi yığılmanın olduğu bu veriyle sabit... bi yığılma var bu yüzden düşük bi artış bekliyorum.. umarım ben yanılırım ama durum bu şekilde.

  • Yasaklı

    @crazycells Sayın Ali Cihan bey. Bu kişiyle facebook grup üzerinden atışmadık. Kendisi bana Messenger'dan ulaştı ve hakkımda bilgi aldıktan sonra işi beni kahve içmeye davet etmeye ve daha ilerisine kadar getirince cevap vermeyi kestim. Vay sen misin bana cevap yazmayan, beni ne savcılıklara vermekle ne ABD ve AB konsolosluklarının tümüne uyduruk bahanelerle şikayet etmekle tehdit etmediği kaldı yine Messenger üzerinden ve okunduktan hemen sonra otomatikman silinen mesajlarla. Ve asla kendisine "tekrar yazma gereksinimi" duymuş falan değilim. Bu arada tahminim sürekli nick name değiştirerek sitenize üye oluyor. Bahsettiğim "oh olsun" mesajı bugün de geldi ve yine otomatikman silindi. Ve ayrıca mesajda 3 yıl daha benimle uğraşacağını söylüyor manyak. Ayrıca her gün Face'den zannımca kendi uydurduğu karakterlerle arkadaşlık teklifleri gönderiyor ama hiçbirini kabul etmiyorum elbette. Çattık belaya resmen.

  • Yasaklı

    @mussober Gerçekten çok tuhaf. Hem vize aldığınızı söylüyor hem de pasaportlarınızı vermiyorlar. Benim karmaşık durumuma çok benziyor. Bu sene konsoloslukta bir takım kategulliler dönüyor gibime geliyor belki Trump etkisidir.


  • @hockeyumpire2 evrak maili
    Sorusu na cavap verdim büten ile alakali birşey yok yanliş anlamışsınız sanirim😊


  • @grslarc Bu durumda yapmaniz gereken kendisini engellemek olmali. Merak etmeyin, tum hayatini bu amacla yasadigini zannetmiyorum, er ya da gec vazgecer sizi rahatsiz etmekten.

    Ben sizin konsoloslukta yasadiklarinizin dogal bir surec oldugunu dusunuyorum, dolayisiyla size tavsiyem konsolosluktan haber beklemeniz. Merak etmeyin, konsolosluk yalan ihbarlari dikkate almaz.

    Bana hangi isimlerle size mesaj yazdigini ya da profil linkini gonderebilirseniz bu kisiyle iletisime gecebilirim.

  • Yasaklı

    @crazycells İlginize çok teşekkürler Ali Bey ama engellemek veya görüntülemek ne mümkün çünkü Messenger'da kimden geldiği görülmüyor ve anında siliniyor mesajlar. Tam bir sosyal medya sapığı anlaşılan. Bu işin uzmanı olmuş anlaşılan. Herneyse ilginize tekrar çok teşekkür ediyor ve zamanınızı daha fazla almamak için bu konuda bir daha sizi rahatsız etmeyeceğimi bildirmek isterim. Ama daha 3 yıl boyunca bu psikopat benimle uğraşmaya devam edecek gibi.


  • @grslarc
    Elbet siz dusunmussunuzdur ancak hatirlatmak istedim; hatirladigim kadariyla 6 aylik sikayet suresini gecirmeden savciliga ekran goruntuleri vs ile basvurabilirsiniz.

  • Yasaklı

    @sharm Teşekkürler efendim ancak savcılığa verilebilecek hiçbir bilgi yok elimde çünkü gönderilen mesajların hepsi okunduğu anda siliniyor.


  • @mustafacil heyecandan 😊


  • April : 21900 numarası aktif olan arkadaşlara hayırlı olsun.
    Bir önceki aya göre beklentilerimizin altında fakat yineden son aylara doğru current olma ihtimali hala çok yüksek olarak görüyorum.


Benzer Başlıklar

  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • green card DV2019 sorularım

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    795 Bakış
    crazycellsC
    @mertcan-ekmekci green card DV2019 sorularım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim yaşım 25 birkaç sorum olucaktı fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim belki forumda vardır cevapları ama ben bulamadım burdan sorma gereği duydum 1- Numaram 198XX lerde sizce ortalama kaç ay daha beklemem gerekir ve beni mülakat için ankaradaki konsolosluğa çağırmaları 2019 un nisan mayıs aylarını bulurmu veya şubat mart gibi gidebilirmiyim abd ye sizce ortalama bi süre söylenecekse benim tr de kafadan 8 ayım daha var denilebilinir mi abd ye gitmeden? 2- Biliyorsunuz bedelli askerlik çıktı ben de faydalanabiliyorum yasadan sizce amerikaya gitmeden askerliği 21 gün aradan çıkartmak mantıklı mı yoksa abd de 3 sene yaşayip dövizli mi yapmak daha mantıklı? Diğer bir sorumda ds 260 da askerliğimi yapmadığımı belirtmiştim şimdi yaparsam konsoloslukta yaptığımı söyleyince yalan beyana girmez değil mi? 3-Bedelli kışladayken o 21 günün içerisinde beni konsolosluğa çağırma ihtimalleri varmıdır çünkü böyle bir durumda askerliği bırakıp konsolosluğa gidemeyeceğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm sizce bunun olma ihtimali yok denecek kadar az mıdır yoksa bu sebepten dolayı bedelli yapmamalı mıyım? Teşekkürler DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var.

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: Merhaba, babam dv2019 talihlisi, emekli ama oraya gidince yine kendi mesleğini yapmak istiyor. Ben de üniversitede İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum. Mülakat sırasında babama ne iş yapacağı sorulunca sadece emekli olduğunu belirtmesini ve benim eğitimim için gideceğimizi söylemeyi düşünüyoruz. Sizce nasıl söylersek vizeyi alma ihtimalimiz daha yüksek olur? Eğitim için mi iş için mi? Yani babam emekliyim derse orada bir işte çalışması beklenir mi? Cevaplarsanız memnun olurum. Vize alip almamanizi sorulara vereceginiz cevaplar degil, sartlari saglayip saglamamaniz belirliyor. Gocmen vize basvurulari, diger vize basvurularina benzemiyor. Calismayi dusundugunu ama ne yapacagina henuz karar vermedigini soyleyebilir, bir sorun olmaz illaki gocmek icin bir neden belirtmenize gerek yok. Boyle bir soru da sorulmuyor zaten. @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: @başkan Cevap için teşekkürler. Yaşım 21 altında olacak eğer vizeyi doğum günümden önce alabilirsek, bunun bi önemi olur mu vizeyi aldıktan sonra? Ayrıca Amerika’da gideceğimiz yerde iki tane tanıdığımız var onlar bize sponsor olmayı kabul ettiler, onları mülakatta belirtsek bir faydası olur mu? Evet, vizeyi alabilmek icin maddi yeterlilik sartini da saglamaniz lazim, eger kendi maddi kaynaklariniz yeterli degilse sponsorun faydasi olur. Tek bir kisinin sponsor olmasi yeterlidir, bu konuyla ilgili olarak surayi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864
  • DV2019 Greencard başvuruları tekrar edilecek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    4 Oy
    1 İleti
    840 Bakış
    canerbC
    https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/ detaylar yukarıdaki linkte mevcut 3 ekimden sonra başvuru yapanlar tekrar yeniden başvuru yapabilecekler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum