DV2020 bekleme odası
-
Herkesin yeni yılını kutlar, başta sağlık olmak üzere mutluluk ve huzur dolu günlerin yeni yılda sizlerle olmasını dilerim.
-
@crazycells size ve @VolkanU ya katılıyorum. Ayrıca GC de çekilişe müdahale etme imkanları var (birine öyle verilmiş, belki bilirsiniz bizim arkadaş turist vizesiyle gidiyor eve giren hırsızı yakalayıp dövüyor, sonra hakimden vatandaşlık istiyor oda ona GC için çekilişe katılmasını ve merkezine yazı yazacağını bildiriyor cırt diye o sene çıkıyor) yanlışım varsa düzeltin. Paralı olursa müdahale etmeleride tartışma ve usulsüzlük konusu olur.
-
Sayın @deejake yanlışınız var.
Mahkeme çekilişe katıl ben sana çıkartacağım demez =)Ya ayrı bir kategoriden çekilişsiz olarak GC sahibi olmasını sağlar. Ya da seneler sonra adama çekilişle GC çıkar ve adam medya ile birlikte bunu çarpıtarak anlatır..
Kaldı ki bu haberi ancak bizim medyamız gibi "clickbait" manyağı bir medya yazar. Amerikada kimse yazmaz..
@deejake DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Paralı olursa müdahale etmeleride tartışma ve usulsüzlük konusu olur.
Bu bahsettiğiniz şuan oluyor olsa da zaten tartışmalara ve usulsüzlük iddialarına sebep olurdu, paralı olmasına gerek yok.
-
@volkanu haklı olabilirsiniz, banda uçuk geldi. Ben yinede linki paylaşayım sizde okumuş olun.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/hirsizi-yakaladi-abd-vatandasi-oldu-24509868
-
@deejake bu daha önce paylaşılmıştı ben tamamını okumamıştım.
Şimdi okudum, haberi hazırlayan arkadaş süreçlere tam hakim değil heralde, hakim neden Türkiye'ye geri dön desin, AOS yap burdan hallet işini demek varken :)
-
@volkanu son derece haklısın ben bunu düşünmemiştim. Yazdıklarımı geri alıyorum. (silmeyeceğim bu hepimize ders olsun herşeye inanmayalım diye) :)))))
-
@volkanu belkide o tarihte ancak Türkiye'de gerceklestirilebiliyordu zaten de tartışma vardı bir siyasetçinin ne dediğini size atmıştım sanırım.
-
@volkanu daha o ara sizin ile bir tartışma geçmişti o zaman okumamışsınız ama savunmuşsunuz...
-
@lordbolton okumamak ile tamamını okumamak arasında fark var.
Bana inanılmaz mantıksız geldiği için inanmamayı tercih ediyorum bu tarz haberlere.
Siz çekilişin şaibeli olduğunu düşünüyorsanız, bu şekilde düşünmeye devam etmenizin benim için hiçbir sakıncası yok. -
@deejake bilmiyorum belki paralı olsa dediğiniz gibi olur ama paralı olarak başlasa kimse bu niye paralı ya biz niye para veriyoruz demezdi sanırım.
-
@volkanu benim için de elbette sizin görüşünüze saygım var ama ''tamamını'' okuyarak söylemeniz belki daha iyi olurdu diye düşünüyorum çünkü ufak bir ayrıntı fikir değişikliklerine neden olabiliyor
-
@lordbolton haberin ilk bir kaç paragrafını okuyunca "bence" asparagas olduğunu düşündüğüm için okumamışım devamını, yani haberin fikrimi değiştiremeyeceğine kanaat getirmişim.
İkinci kez karşıma çıktığında okudum ve fikrimi daha da kuvvetlenmesine neden olacak bir veri buldum içinden :)
İkinci kez karşılaştığında neden okudun tamamını derseniz ona verecek bir cevabım yok =)
-
@volkanu sizce o dönemde de oradan halledilebiliyor muydu cidden neticede bu uygulama devamlı değişen birşey daha yeni kcc mail olayı eklenmiş dimi :)
-
@VolkanU sanırım daha 1 senedir başvuruyosun fakat bu greencard konularında veya diğer başlıklar altındaki usa ile alakalı konularda sanki 10 senelik tecrüben varmış gibi :)
-
@lordbolton tamam peki siz haklısınız bu çekiliş şaibeli..
@aayhann öncelikle sen diye hitap edecek samimiyet nerden geliyor anlayamadım. Yazdığım mesajlardan rahatsız olduysanız ilgili mesajın altına yazsaydınız keşke. Yanlış bilgi verdiğim bir durum mu var? Kimin neyde ne kadar tecrübesi/bilgisi var bunu tartmak size düşmez.
-
@VolkanU ben tamamen övgü maksatlı yazdım ama geri alıyorum söylediklerimi.bu kadar alıngan olmayın lütfen
-
@volkanu yanlış anlamayın sadece değişmiş olabilir dedim belki de siz haklısınız bu konu işlerin içinde olmadan asla tam olarak bilinmeyecek bir mevzu zaten.. kırdıysam kusura bakmayın
-
@VolkanU bu sefer gizli özne kısmında ''siz'' öznesini kullandım kızmadınız umarım :)
-
@lordbolton estafirullah, hukukun ve yasaların herşeyden üstün olduğunu düşünerek hepimiz gitmek istiyoruz, bu kadar alenen müdahale ediyor olamazlar, olsalar özgür basın var, hürriyetten daha güvenilir kaynaklardan da duyardık bunu bence. Belki de ben gözümdeki bu imajın lekelenmesini istemediğim için bu kadar karşıyım bu fikre.. Sonuç olarak "dirty cop" diye bir kavramın çıktığı yer aynı zamanda.
@aayhann yok yok, siz alenen ukala demeye getirdiniz sanki ben öyle hissettim.. Normal bir muhabbet arasında sen denebilir elbette ancak bir tartışma esnasında sen dendiğinde ona çizgi çekmek gerekiyor bence. Tabi sanal ortamda yazışma olduğu için tam anlaşılamıyor kimin ne demek istediği..
-
@volkanu aynen hepimizin hayalleri var şunu belirtmek isterim ki orada hukuk burada olduğundan çok daha iyi tabi ki...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum