Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @knnrn okuduğum kaynaklara göre ADN 18 ayda bitebiliyormus ve bitince 60k ile 70k maaş alıyorlarmış sonrasında RN, Physician’s Office Nurse public health nurse ya da army de hemşire olarak görev alabiliyor musum. Şuan bilgi edinme aşamasındayım bakalım neler olacak. Teşekkürler abi.

• 18 aylik okullar var ama nursing programina girmeden once zorunlu almaniz gereken dersler var, onlari aldiktan sonra ustune 18 ay hemsirelik okuyoraunuz, yani aslinda yine de 18 aydan fazla suruyor total egitim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

• Merhaba,
    Kardeşim adına bu başlığa ulaşıyorum. Kendisi Türkiye’de Çanakkale Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezunu. İngilizce seviyesi ileri düzeyde olmasına rağmen IELTS veya TOEFL gibi resmi bir sınav skoru bulunmuyor. Ben ABD vatandaşıyım ve New Jersey’de yaşıyorum; şu anda kardeşim ziyaret amaçlı olarak yanımda. Buradaki yaşamı gördükten sonra kariyerine ABD’de devam etmeye karar verdi ancak süreçlerin oldukça uzun ve karmaşık göründüğünü fark ettik.

Öncelikle CGFNS üzerinden bir hesap oluşturduk ve tamamlaması gereken adımlar listelendi. Süreç başladıktan sonra okulun diploma ve transkript gibi belgeleri kapalı zarf içinde onaylı şekilde CGFNS’e göndermesi gerekiyor. Ardından EB3 vizesi sürecinin başlamasını bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Bu aşamaları göz önünde bulundurduğumuzda, genel olarak ne kadar sürebileceği konusunda deneyimlerinizi duymak isteriz. Süreç gerçekten oldukça karışık görünüyor; kendi Green Card ve vatandaşlık sürecimden bile daha karmaşık diyebilirim 🙂
    Şimdiden teşekkürler!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |