Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    235 Bakış
    crazycellsC
    @boorrock, içinde söyledi: Çalışma Vizesi Başvurusu için DS-160 formu soruları Arkadaşlar Merhaba, H4 vizesi mulakat randevusu alırken doldurulan formda ismim yerine soyismimi soyismim yerinede ismimi yazdım, ve bu şekilde elçilik randevumu oluşturdum. DS-160 ve AIS üyelik bilgilerinde herşey doğru yazıyor ama birtek son aşama randevu alırken yanlış girdim. ( bilgisayarın kutucukları otomatik doldurması yüzünden gözümden kaçmış.) Sıkıntı olur mu sizce süreç açısından? Sorun degil, yeni bir DS-160 formu doldurun ve mulakata bu DS-160 formunun da barkodlu sayfasini goturun... Zaten konsolosa durumu aciklarsiniz ve vizeniz yanlis basilmamis olur. AIS kaydinizda farkli bir DS-160 formu numarasi yaziyor olmasi herhangi bir problem yaratmaz.
  • H2B Çalışanlarının Eşleri için H-4 Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    13
    3 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    KFW - Kayn For WinK
    Merhaba ilk defa bu foruma yazıyıorum umarım yanlış yere yazmıyorumdur benim sorum h2b için iş bulmak ne kadar zor
  • Amerika'da Community College nursing programı?

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    266 Bakış
    crazycellsC
    @elina, içinde söyledi: Amerika'da Community College nursing programı? Merhaba sevgili yesilkart forum üyeleri sizlere bir sorum olacak, Amerika'ya Wat aracılığı ile gelip devamında statüsü F1 e çevirip community college nursing programına başvurmayı düşünüyorum , college 2-2.5 yıl eğitim veriyormuş (yanlışsam düzeltin) eğitim sonu lvn/lpn olunuyor , devamında bu alanda iş bulabilir miyiz yoksa greencardi olmayanlar hastanelerde işe girmek için 4 yilliga mi tamamlamali ? Bu ogrendiklerim kesin bilgi olmamakla birlikte sizlerden doğrusunu öğrenmek istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim . Genelde bahsettiginiz programlar F1 sonrasi size OPT sagliyor, ama bunu programdan veya okuldan kesinlikle kontrol ettirin. Sonra bir surpriz yasamayin. Bu OPT surecinde 1 veya 2 yillik calisma izniniz oluyor, ama bu sureyi size sponsor olup calisma izni verebilecek bir yer bulmak icin kullanmalisiniz. Mesleklere dair bilgiler icin su bolumu kullanmaniz daha dogru olur: https://yesilkartforum.com/forum/category/7/sağlık-sektörü Ayrica J1'den F1'e cevirirken de bu statu degisikliginin cok hizli olmayacagini hatirlatmak isterim. Programa baslamaniz 1 yili bulabilir.
  • 0 Oy
    1 İleti
    2k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    (P) Uluslararası Üne Sahip Sporcular, Sanatçılar ve Gösteri Grupları - P Vizesi için başvuru sahibinin aşağıdaki amaçlarla bireysel veya bir grup olarak Birleşik Devletler’e gidiyor olması gerekir: bir atlet veya bir gösteri grubunun üyesi olarak belirli bir spor müsabakasına katılmak. Uluslararası kabul görmüş sürekli bir performans sergiliyor olması gerektirir. Birleşik Devletler’deki bir kuruluş ile başka bir ülkedeki bir kuruluş arasındaki karşılıklı değişim programı uyarınca performans sergileme. özgün veya geleneksel etnik, folklorik, kültürel, müzik, tiyatro, ya da sanatsal bir performans veya sunum yapma, geliştirme, yorumlama, temsil etme, bunlara koçluk etme veya bunlara eğitim verme. Buna, yukarıda sözü edilen kişileri destekler nitelikteki temel hizmet sağlayıcı görevliler de dahildir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k