DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_ Mayıs bir gelsin kazanın sonra bulunur bir adres bence, fazla takılmayın buna şuan.
-
@haymatlos_ forumda bu konuyla ilgili de başlık var. Mayıstan sonra o başlık işinize yarar inşallah.
-
@haymatlos_ o gün gelsin hep beraber çözüm üretiriz sen mayısa odaklan :)
-
Arkadaşlar dün uzun uğraşlar sonucu telefonumdaki google crom ile cep telefonumdan abimin başvurusunu yaptım üstelik 3 çocuğu var resimlerin boyutunu 27 kb yaptım en sonunda telefon ile 2 dakikamı almadı birde geri tuşuna basarak continue tuşuna basın ben 4 .kez de succes sayfasına ulaştım
-
arkadaşlar dün gece 2 ye kadar denedim olmadı bugünde 10:30 dan veri deniyorum. fotoğrafın kb si falan değil yoğunluktan olmuyor. deneyin biraz rahatlamış gibi eşim içinde kendim içinde yaptım aralarında bir 10-15 dk oynadı. bilginiz olsun geri ileri yapın.
-
arkadaşlar fotoğrafçım kollarda ve omuzlarımda hafif düzeltme yapmış ama spiksel kaybı var hafiften diskalifiye olurmuyum ki ?
Birde diskalifiye oluncada has not been selectedmı yazıyor yada diskalifiye diye bir sonuçta varmıdır bilen varmıdır ? -
Hem benim, hem de eşim adına başvuruları çok şükür sonuçlandırdım. Son gün stresini de yaşadık 6. yılımızda. Biraz önce ki ufak serzenişimden dolayı arkadaşlar kusuruma bakmasın. Kimsenin kalbini kırmak istemem. Kayıt yaptıran arkadaşlara başarılar dilerim. Rabbim gönlünüz dekini hayırlı eder inşallah.
Taktiğim şöyle oldu arkadaşlar. Bilgisayarımın güvenlik duvarını ve anti virüs programını kapattım. Crome üzerinden, her iki sayfa bilgilerini ve resimlerini yükledikten sonra continue butonuna basınca eğer sayfa hata verirse sadece geri tuşuna basın. Böylece bilgileriniz aynen kalıp tekrardan hızlıca continue butonuna tekrar basabilirsiniz. Kısace üst üste continue + geri tuşlarını kullanarak ben 15 dk içinde iki kişilik kaydımı tamamladım.
-
@WhoCares hayırlı olsun :) darısı diğer arkadaşların başına.
-
Teşekkür ederim @Oktay-İbiş
-
Bu ileti silindi! -
@WhoCares hayırlı olsun.bol şans
-
Selam gencler! Hemen anlatiyorum
1 fotograflari 54 kb’a kadar indiriyorsunuz (silik olmasin yalniz)
2 google incognito sayfasini aciyorsunuz! basvuruyu yapiyorsunuz. bukadar.
Ps. Photografin boyutunu kucultmek icin ‘idphoto4you.com’ kullanabilirsiniz. Bol sanslar! :) -
@WhoCares i pad safari
-
........
-
@gokcell o kadar çok mu yaaaa :(
-
........
-
Geri sayıma geldik mi yine :)
182 gün
5 Kasım 2019 - 5 Mayıs 2020 -
Ya olmuyor deli olcam sonuna kadar geldik formu gondermiyor
-
Bu ileti silindi! -
@hellboy212, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ya olmuyor deli olcam sonuna kadar geldik formu gondermiyor
Sabırlı olun sakince ve dikkatlice formu doldurun. Henüz 5 saat 50 dakika süreniz var.
Sabırla yeniden deneyin muhtemelen yoğunluk var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum