DV2021 Bekleme Odası
-
@MuradVURAL, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
DEĞERLİ FORUMDAŞLARIM ,
aklıma takılan bir kaç soruyu sizinle paylaşıp değerli bilgilerinizden istifade etmek istiyorum.
(Soracağım soruların hepsi (4. soru hariç ) ds260 formunu doldurmaya hak kazandığımızı var sayarak soruyorum )
1 - Cevabı biliyorum da , içimi rahatlatmak için bir de sizden öğrenmek istiyorum.
Çift olarak başvuru yaptık , çekiliş önce veya sonrası boşandık , ama biz değil eşimiz hakkı kazandı. ? ( haliyle biz giriş yapamıyoruz sanırım)2 - Ebeveynler , ds260 formuna eklenebiliyor mu? ya da bizimle beraber gelebiliyormu. ( ebevenler bu arada yaşlı 70 üstü )
3 - Anne ve baba "65 yaş üstünde olduğu zaman istediği bir ülke de vatandaş olabilir " gerçekten doğrumu ?
4 - Almanyanın GC çekilişine son iki yılda başvuru , kazanma , vize alma ve yerleşme oranlarını nereden bulabilirim ?başınızı ağırttım kusura bakmayın ama beynimde deli sorular modu ... teşekkür ederim sabırla okuyup cevap verdiğiniz için.
1.Eger resmi olarak evli degilseniz, o durumda es vize alamaz.
3.Sorunuzu anlayamadim.
4..Su sayfadaki linkleri kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri -
@Latif-Erten, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar selam. Doğum yılım 1996 fakat yanlışlıkla başvuruda 1997 yazdım. Bu sorun vizeyi almama engel olur mu? Vize memurunun insiyatifinde bir şey var mıdır?
geri kalan tum bilgiler dogruysa sorun olmama ihtimali var, evet vize memurunun inisiyatifinde.
-
@haymatlos_ tesekkurler :) bol sanslar...
-
@crazycells teşekkürler darısı başıma (insan herşey bi kenara bu gibi bi isteği çocuğu için istiyor gelecekleri kurtulsun istiyor)
-
@crazycells Sayın crazycells ,aslında şunu sormak istiyorum. ds 260 formuna aile bireylerini ekliyoruz ya. anne veya baba ile beraber yaşıyoruz. 70 yaş üstü olduğu için (1. dereceden akraba ) bizimle beraber gelmesini istiyoruz gibi. sayın muhtardana'nın dediği gibi vize aldık , yerleştik daha sonra yanımıza almak için başvuru mu yapıyoruz.
-
@MuradVURAL, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells Sayın crazycells ,aslında şunu sormak istiyorum. ds 260 formuna aile bireylerini ekliyoruz ya. anne veya baba ile beraber yaşıyoruz. 70 yaş üstü olduğu için (1. dereceden akraba ) bizimle beraber gelmesini istiyoruz gibi. sayın muhtardana'nın dediği gibi vize aldık , yerleştik daha sonra yanımıza almak için başvuru mu yapıyoruz.
Hayir, maalesef dediginiz gibi yapamazsiniz. GC sahiplerinin anne/babalari icin gocmenlik basvurusu yapmasinin bir yolu yok. Ayrintili bilgi icin su konuyu inceleyebilirsiniz:
-
@metn doğru yapmışssınız
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba herkese ben biyometrik fotoğrafımı 600x600 e ayarlayıp photo tooldan da ayarlayıp yolladım ama biyometrik fotoğraf olmuyor diye bir şeyler okudum. Bu bir sorun yaratır mı?
-
çok şükür başvuru yapabildim dün akşamdan beri deniyorum hadi herkesin hakkında hayırlısı artık gel mayıs gel
-
Herkese merhaba. bir soru m var cevaplayabilen olursa sevinirim. Su an Amerika'da bulunuyorum greencard basvurusu yaparken burada bulundugum adresi m yaziyim? yoksa Turkiye adresimi mi? Amerika adresimi yazip oldu ki cikti mulakatimi Turkiyede yapma imkanim var mi? Cunku nisan ayinda Turkiyede olacagim 3 ay kadar. iyi niyetiniz icin simdiden tesekkurler
-
merhabalar. 4 çocuğum var. çocuklardan biri 21 yaşını geçmiş. çocuk hanesine 4 yazıyorum. diğer sayfada çocukların bilgisini girerken biri 21 yaşını geçtiği için 3 .ocuk bilgisi giriyorum. fakat bir türlü kabul olmadı ne yapmam lazım.
-
@şükrü 3 yazıp devam edin lütfen, 21 yaş üstü çocuğunuzu forma işleme ize gerek yok, bunun için yukarıda 4 yazsanız sizden mutlaka 4. çocuğun bilgilerini istemesi lazım diye düşünüyorum
-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim hocam. aynen 4. çocuk bilgisi de istiyorlar. 4 çocuk olduğu halde 3 yazarsam yanlış bilgi verdiğim için çıkarsa ret gerekçesi olmaz umarım. ama başka çarede gözükmüyor
-
@şükrü aynen isterseniz sayın @crazycells sayın @ayvalik10 ın cevap vermesini bekleyin, daha emin hareket edersiniz
-
21 yaşından büyükse bildiğim kadarıyla eklemenize gerek yok diye biliyorum
-
Herkese selamlar.
-
Başvuru timee!
-
@crazycells ama kac kiside 10 kisi. Birde sana sunu sormak istiyorum sen usa turist vizesine basvuruyordun hep red yiyordun ... vize aldin diye biliyorum. Suan amerikadanisin?
-
Herkese mutlu pazarlar. Ben de takriben bir kaç yıldır başvurumu yapıyorum geçen sene istek arzu anlamında ciddi yukselmistim ve düşünmeden gecirdigim bir günüm bile yoktu. Kazanamadığı mi öğrendikten sonra bir sıcak su akıyor orası gerçek ama unutulmaması gereken şey burada var olan bir hayatınız var ve bu hayatın sorumlulukları heyecanlanmayi gerektirecek kadar önemsiz değil. Hal böyle olunca da bu sene sessiz ve derinden bir bekleyişin daha akılcı olacağı düşüncesindeyim. Evet o olsa bu olur bu olsa şu olur mu soruları var ama önce olsun sonrasında zaten şu akacaksa akacak ve yolunu bulacak. Bu noktada fazla şey etmemek lazım. Naçizane benim fikrim. 🖐️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum