Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Carda Başvururken Adreste Cadde Sokak gibi isimleri ingilizce kullanmak?


Benzer Başlıklar

  • Adres

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    429 Bakış
    crazycellsC
    Maalesef bu sekilde bir baslik acmak icin gecerli bir nedeniniz yok. Dersleriniz hafifleyince forumu inceleyip sureci anlayabilirsiniz, zaten onunuzde oldukca uzun bir sure var. Cevabi evet/hayir olan sorular icin ayri bir baslik olusturmayin. Sorulariniz icin su konulari kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz
  • Green Card Sorunsalı

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    836 Bakış
    crazycellsC
    @md-seu 👍
  • 0 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    ?
    @calibraturbo Asıl talihli yerine spouse nin Green cardı alıp yaşama başlaması. içinde söyledi: Suan hazırda davaları sürüyor bunu green card basvuru süreci içinde elçilige göstermek gibi bir durumum- gereklilik varmıdır hocam Boşanma aşaması varsa annen babanla gidemez, elçilik: mahkeme bitsin öyle gelin der.sonuç alınana kadar baban usa ya gidebilir.çocukları da götürebilir ama anne gidemez.boşanmayi gizleyin(baba kabul ederse-ikna edilirse) Anne babayla usa ya bir şekilde gitsin.Anne orada"boşanmak istemiyorum "diye karşı dava açsın(baba boşanmada ısrar etse bile önemli degil) ve dirensin. Anne durumu -gelişmeleri konsolosa bildirsin. 3 yıldan sonra zaten durum annenin lehine geliseçektir.bu süre zarfında mümkünse Anne usa dan hiç çıkmasın.önemli olan boşanmayi Anne usa deyken yapmak ve belki bir süre idare etmek.yani onemli olan zaman kazanmak.kimse anneyi boşandın gc hakkını kaybettin diye zorla sinir dışı edemez. Gc süreci biraz zorlu olur ama sinirdışı olmaz.Anne babadan bağımsız gc alır.
  • green card

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    0 Oy
    21 İleti
    3k Bakış
    metertM
    Tip fakultesine turkiyede devam edecekmisiniz yerlesmek icin mezun olmayi mi bekleyeceksiniz? Eger oyleyse buyuk ihtimal sorun yasarsiniz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum