DV2021 Bekleme Odası
-
@Rhonster Hayırlı teskereler kardeşim Allah kurtarsın şimdiden
-
@ferhatcb hayırlı olsun, bol şans dilerim.
Nasıl başvurdunuz ? Birçok yolu denememize rağmen sayfa hata veriyor. -
@Jungo chrome da hata verirse mozilla firefox deneyebilirsiniz eğer tekrar tekrar hata verirse F5 yapıp deneyin olmadı tekrar baştan doldurun forumu zaten girdiğiniz bilgiler kalıyor cevap yazacağınız kutulara mouse ile çift tıklarsanız girmiş olduğunuz bilgiler teker teker çıkıyor. bunun yanında opera ilede başvurunuz deneyebilirsiniz.
-
@Rhonster hayırlı teskereler kardeşim
-
@ferhatcb tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@Jungo Samsung telefonumun kendi internet uygulamasından herhangi bir arama motoru kullanmadım.
@Muhtaradana çok teşekkür ederim.
-
@ferhatcb ben de iphone ile denedim, oldu, teşekkür ederim cevaplar için
Bol şans hepimize :) -
@yapay-zeka, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster hayırlı teskereler kardeşim
@dmrtkn @yapay-zeka sağolasınız
-
Slm arkadaşlar biz GC çıkarsa amerikada karavan yaşamını seçmek istiyoruz. Peki benim aklıma takılan soru şu eğer çocuğu okula yazdırmak istesek orada ikamete dayalı sistem var diye duydum bunu nasıl çözebiliriz . Nasıl çocuğu okula yazdırabiliriz
-
Merhaba,
Herkese bol şans. Biz de az önce başvurumuzu yaptık. Hakkımızda hayırlısı olsun :) -
@dmrtkn Allah kurtarsın nedir :) mapus damlarına düşmedi ahaha yapacak gelecek hemen hemen hepimiz yaptık :)
-
@apex hayırlı olsun ;)
-
mulakatta akil sagliginada baksa abd iyi yapar☺
-
@Eyüp Karavan yaşamı orada oldukça gelişmiş, özel yerleri vs var diye biliyorum.Bir noktayı belirlemek zorundasınız okul zamanlarında ona göre okul kaydı yapılır.(kendi görüşüm)
-
@cek Oradakilerin akıl sağlığını napıcaz ? Başkanları trump onu seçen bir seçmen var :) yani çoğunluk olarak
-
@Jungo bol şans ;)
-
-
Çekilişin doğum günüm ve evlilik yıl dönümüme gelmesini an itibariyle sohbetleri okurken ogrenmis birisi olarak bu gün olayı tesadüf ise çıkması da tesadüf olsun o ihtimalin olmasını o kadar çok istiyorum ki şu an icimde totemler totemler!! 😆
-
@Rhonster hayırlı tezkereler, sağlıkla gidin dönün inşallah.
-
@Eyüp bu konuda bilgi edinirseniz benimlede paylaşırsanız çok sevinirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum