Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@keysnambır şu an www olmadan giriyorum, mesajlarımı silemiyorum. sorun www larla ilgili değil o zaman. sonuçta mesajlarını silebilen var.
-
@crazycells microsoft edge, google chrome ve firefox tarayıcılarında 1 saat geçmesi gerektiğiyle ilgili hata mesajı çıkıyor, mesaj silinmiyor. internet explorer tarayıcısında ise "sil" şıkkının olduğu üç nokta hiç açılmıyor.
-
@crazycells ayrıca 1 mesajı silemiyorum diye 10 mesaj yazmam da ayrı bir durum
-
@crazycells acaba ilk mesajım olduğu için mi silin miyor? forumda öyle bir ayar var mı?
-
forumda online iken gelen özel mesajın sesini kısabiliyor muyuz biz kısamıyorsak sizin yapmanız gerek dün gece yüreğim ağzıma geldi :D
-
@isocan sayin @keysnambır 'in dedigi gibi www olmadan girin siteye, Green Card lotosu basvuru sureci bittiginde o hatayi giderecegiz.
@isocan, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@crazycells ayrıca 1 mesajı silemiyorum diye 10 mesaj yazmam da ayrı bir durum
dogrusunu soylemek gerekirse bunu ben de anlamadim. Zaten forumdaki tek iletiniz
Herkese bol şansiletisi... eger bu iletiyi silmek icin bir nedeniniz varsa ve kendiniz yapamiyorsaniz @admin 'e mesaj gonderebilirsiniz.Ben birkac farkli sekilde denedim, hata alamadim. Su an aklima gelen tek oneri, guncel bir isletim sistemi ve guncel bir web browser kullanmaniz yonunde... Genelde bu sekilde hatalar aliniyor cunku.
Mesaj test alanini kullanip silme islemini test edebilirsiniz.
-
@Rhonster, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
forumda online iken gelen özel mesajın sesini kısabiliyor muyuz biz kısamıyorsak sizin yapmanız gerek dün gece yüreğim ağzıma geldi :D
sesi kapatmak mumkun ama kismak mumkun degil maalesef,
Ayarlarsayfasinin sag alt kosesindekiBildirimler & Seslerbolumunde ilgili ayarlari bulabilirsiniz: -
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@Rhonster, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
sesi kapatmak mumkun ama kismak mumkun degil maalesef,
Ayarlarsayfasinin sag alt kosesindekiBildirimler & Seslerbolumunde ilgili ayarlari bulabilirsiniz:teşekkürler
-
@crazycells hocam o silemediğim ilk mesajım dışındaki, sorunu bildirdiğim diğer mesajları silebiliyorum, sadece ilk mesaj silinme hatası veriyor :) foruma girer girmez nasıl bir mühür vurmuşsam silinmiyor izim :)
-
@crazycells ayrıca yardımların için de çok teşekkürler.
-
Forumda ileti silme hatası var sayın yönetici. 1 hafta önceki iletiyi de silmeye kalksam, 1 gün hatası veriyor.
-
@tetra132, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Forumda ileti silme hatası var sayın yönetici. 1 hafta önceki iletiyi de silmeye kalksam, 1 gün hatası veriyor.
Bilgilendirme icin tesekkurler. Forumun bu ozelligi duzelene kadar -eger ileti silmek icin gecerli bir nedeniniz varsa- iletiyi ve silme nedeninizi @admin kullanicisina mesaj gonderebilirsiniz.
-
Forumdan yasaklanan kullanıcılar hakkında duyuru/bilgilendirme yapılan bir başlık var mı? Kimin neden, ne zaman yasaklandığını öğrenebilmek bence şeffaflık ve bilgilendirme açısından gerekli.
-
Uygulama geliştirme nasıl gidiyor ? Çok internetimiz gidiyor siteden bakınca
-
Youtube kanalı olanlar platformuna katılmak için talep gönderdim 1 haftadır bekliyor. Kim artık nasıl ilgileniyor bilemedim.
-
@Mrfirat, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Uygulama geliştirme nasıl gidiyor ? Çok internetimiz gidiyor siteden bakınca
Maalesef henuz uygulamaya baslayamadik, ama en son evrildigimiz yer orasi olacak diye dusunuyorum :) merak etmeyin... rafa kalkmayacak bir plan bizim icin :)
-
@tash, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Youtube kanalı olanlar platformuna katılmak için talep gönderdim 1 haftadır bekliyor. Kim artık nasıl ilgileniyor bilemedim.
Grubun onbilgisinde ve su konuda da yaziyor:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2378/forumun-grup-sistemi-aktive-edilmiştir/
Bu gruplar icin en az 25 sayginlik puani gerekiyor, bilginize. 25 puana ulastiginizda isteginiz onaylanacak.
-
@Haliax, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Forumdan yasaklanan kullanıcılar hakkında duyuru/bilgilendirme yapılan bir başlık var mı? Kimin neden, ne zaman yasaklandığını öğrenebilmek bence şeffaflık ve bilgilendirme açısından gerekli.
Genelde sorun cikaran uyeler bulunduklari baslikta uyarilip forumdan cikariliyorlar. Bunun disinda ayrica bir konuda duyurusu yapilmiyor.
Sanirim @kivo icin sordunuz, cunku dun yine baska bir arkadas ozelden sormustu. Kendisi forumdan cikarilmak istedigini bildiren bir mesaj gonderdi, o nedenle forumdan cikarildi. Forum kurallarina karsi geldigi icin degil... Uyeler istedikleri zaman foruma giris/cikis yapmakta ozgurler; ama artik uyeler kendi hesaplarini silemiyorlar; o nedenle bu tur durumlarda da forumdan cikarilan uyelerle sekilde kendilerini forumdan cikariyoruz, o nedenle "yasakli" uyeymis gibi gorunuyorlar.
Bunun icin ayri bir plug-in istedik aslinda nodebb'den (uyelerin hesaplarini kendi kendilerine X zaman icin dondurabilecekleri)... Fakat pek cok forumun bu sekilde calismadigini dusunduklerinden oncelik vermediler bu istege, ama er ya da gec foruma ekleriz bunu diye dusunuyorum...
Forumdan cikmak isteyen kisilerin duyurusunu "X kisi kendi istegiyle cikarildi" diye yapmak biraz garip geliyor :) , ama "yasakli" gorunecekleri icin yine de bir duyurusu yapilsin diye dusunuyorsaniz o durumda bu amacla bir baslik acabiliriz; ama kendi istegiyle cikarilanlar disinda spam ya da kurallara karsi gelen uyeler zaten bulunduklari konularda bilgilendirilip cikariliyorlar. Siz ne dusunuyorsunuz?
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Genelde sorun cikaran uyeler bulunduklari baslikta uyarilip forumdan cikariliyorlar. Bunun disinda ayrica bir konuda duyurusu yapilmiyor.
Bence yapılmalı. Bu tür bir konu bence hem bilgilendirme, hem şeffafflık hem de uyarı niteliğinde epey iş görür.
Sanirim @kivo icin sordunuz, cunku dun yine baska bir arkadas ozelden sormustu. Kendisi forumdan cikarilmak istedigini bildiren bir mesaj gonderdi, o nedenle forumdan cikarildi. Forum kurallarina karsi geldigi icin degil... Uyeler istedikleri zaman foruma giris/cikis yapmakta ozgurler; ama artik uyeler kendi hesaplarini silemiyorlar; o nedenle bu tur durumlarda da forumdan cikarilan uyelerle sekilde kendilerini forumdan cikariyoruz, o nedenle "yasakli" uyeymis gibi gorunuyorlar.
Yok hayır, eski mesajları okurken birden çok üyenin yasaklı olduğunu gördüm. Neden yasaklı olduklarını bulabilmem için profillerine girip biraz dedektiflik yapmam gerekti. :face_with_tongue:
Forumdan cikmak isteyen kisilerin duyurusunu "X kisi kendi istegiyle cikarildi" diye yapmak biraz garip geliyor :) , ama "yasakli" gorunecekleri icin yine de bir duyurusu yapilsin diye dusunuyorsaniz o durumda bu amacla bir baslik acabiliriz; ama kendi istegiyle cikarilanlar disinda spam ya da kurallara karsi gelen uyeler zaten bulunduklari konularda bilgilendirilip cikariliyorlar. Siz ne dusunuyorsunuz?
Dediğiniz gibi nodebb istediğiniz tarzda eklentiyi sağladığında kişinin kendi isteğiyle forumdan ayrıldığını kendiliğinden görebileceğiz ama onun dışında yasaklı olarak görülmesi kafalarda soru işareti oluşturuyor. Bence en sağlıklısı o eklenti gelene kadar bu duyuruların yapıldığı başlıkta kendi isteğiyle forumu terk eden kullanıcıların da, kendi isteğiyle ayrıldığını belirtecek şekilde o listeye eklenmesi. Onun dışında yasakladığınız üyeleri belli başlık altında uyarıp yasakladığınızı gördüm fakat bence yine de hepsinin nedenleriyle birlikte tek bir başlık altında toplanması hem şeffaflık, hem bilgilendirme hem de uyarı açısından iyi olacaktır. Yoksa yasaklı olan her üyenin profiline tek tek girip neden yasaklandığını araştırmak bence açıkçası hem vakit kaybı hem de gereksiz.
-
@tash, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Grubun onbilgisinde ve su konuda da yaziyor:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2378/forumun-grup-sistemi-aktive-edilmiştir/
Bu gruplar icin en az 25 sayginlik puani gerekiyor, bilginize. 25 puana ulastiginizda isteginiz onaylanacak.
Sanırım buna ihtiyacım yok. Çünkü böyle bir kural varsa o gruba hiç girmemeyi tercih ederim. Kanalımı kimseye kanıtlamak zorunda değilim yalnızca amacım bir süredir takılmakta olduğum bu forumda çevre edinmekti :) Sorun yok, çok önemli değil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum