DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş hayırlı olsun abi.
-
@Zeynep-Kuzu maalesef yok, fazla takılmayın eğer çıkarsa, ds260 da düzeltirsiniz konsolosluk da da anlayış gösterirler sanırım.
-
@Rhonster teşekkürler gizemli kardeşim :)
-
@aysegul merhabalar bende bugün enaz 10 kere denedim ama hep onay aşamasında bağlantı hatası verdi. YouTube olayı nedir anlatabilirmisiniz bende deneyeyim belki faydası olur
-
@absolutely-absolute dvlottery sitesine giriyorsun fakat begin düğmesine basmadan youtube en az 15 - 20 dakikalık video açıyorsun o oynamaya başlayınca sen begin düğmesine basıp formu dolduruyorsun
-
@ayvalik10 valla bizim milletten korktukları kadar var 😂 😂 hertürlü cinlik çıkıyor çözüm için😅😅sağolun deniyecegim bende o şekilde
-
@absolutely-absolute aynen sayın @ayvalik10 un anlattığı gibi. İnşallah işe yarar, kolay gelsin
-
@aysegul @ayvalik10 ben youtubesiz hallettim bilseydim isyankar bir parça açardım :)
-
@ALi-BALANAN :D
-
@Muhtaradana 450 gün mü yahu 550 gün karesini gören var 550 çiz çiz bitmez :D
-
@Oktay-İbiş hayırlı olsun
-
@MuradVURAL Teşekkürler kardeşim darısı senin başına inşallah.
-
@Oktay-İbiş senin başvuruyu okuyarak üfleyerek yaptık
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş senin başvuruyu okuyarak üfleyerek yaptık
teşekkürler kardeşim :) bende senin için dua edicem hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşmesi için. ha bu arada mangal yapıp ellerimle sana okunmuş et yediricem aklımda unutmadım :)
-
@ayvalik10 malesef bu da gol değil. Hayvan terli please try again later diyoru. Telefondan denedim belki ondandır diyecem ama bilemedim. Neyse denemeye devam...
-
@absolutely-absolute mozilladan deneyebilirsin ben her ikisinide mozilladan yaptım 1 ncisini ilk seferde diğerini 4 cü denemede halllettim istersen bi dene
-
@Oktay-İbiş telefondan mı yaptın üstad
-
@absolutely-absolute bilgisayardan yaptım
-
@delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Evet fotograf olayi bilerek sordumki bakalim ne kadar biliyorsunuz... hayir soylemeyecegim... ))) sebebi ise yanlis basvuru yapinki direk elenin kazanma sansimi dusurmeyin..))))saka saka sorun yok bu forumdan herseyi takip edip amerikaya gidenler biliyorum...herkeze bolsans ))))
ilgiye mi ihtiyacın var ? seni kimse sevmedi mi ? dikkat çekme çabaların etrafı kirletiyor ve yeni gelenlerin kafasını karıştırıyorsun.
-
@Burak-Sezgin @ayvalik10 tavsiye ve yardımlarınız için teşekkürler. Explorer indiremedim bir türlü. Hangisini indirmeliyim bilemedim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum