DV2020 bekleme odası
-
@bolatmali yani 50k larda olmanın dezavantajı hala sürüyor.
-
@oktayusa Malesef Oktay çoğu yılda current olmasına rağmen 40-45 binde bitebiliyor şans bekleyip göreceksin artık bir umut yapacak birşey yok malesef :/
-
@crazycells teşekkürler. Peki green card mülakatına Amerika'da katılacak kişiler için forumda bir başlık var mı?
-
Merhaba mülakatı Gürcistanda olanlar evrak mailini hangi dillerde göndere bilirler? Kendim Azerbaycanlıyım
-
@oez çok teşekkür ederim. Peki şu konuda bilginiz var mı? Hesaba bir miktar yatırmak gerekli mi gerekliyse ortalama ne kadar olmalı.
-
-
@Aziz-Guliyev, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Merhaba mülakatı Gürcistanda olanlar evrak mailini hangi dillerde göndere bilirler? Kendim Azerbaycanlıyım
Gürcistanın resmi dili ve ya ingilizce
-
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@bolatmali yani 50k larda olmanın dezavantajı hala sürüyor.
Buna dezavantaj demek doğru olur mu bilmiyorum..
fakat süreç geçen yıllarda ki dv süreçlerine göre hızlı ilerliyor. Kota açısından bakıldığında rakamlarda bu yönde pozitif.
Sanırım sadece biraz daha sabır etmeniz gerekecek. -
@turturine, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@oez çok teşekkür ederim. Peki şu konuda bilginiz var mı? Hesaba bir miktar yatırmak gerekli mi gerekliyse ortalama ne kadar olmalı.
Konsolosluğun mülakat aşamasında sizlerin Amerikaya gittiğiniz ilk zamanlarda kendi geçiminizi sağlayabilecek düzeyde maddi yeterliliğiniz olduğunu görmek istiyor.
Hesaba para yatırmanız elbette gerekli.
Daha önceki deneyimlerde gözlemlediğimiz ve sayın @crazycells tavsiye ettiği mülakata girecek olan kişi için 15.000$, talihlinin yanında girecek her birey için +5.000$ tavsiye ediliyor.
Daha az miktarlarada onay alan talihliler oldu. Fakat sürecinizin ne kadar sorunsuz geçmesini istiyorsanız o kadar fazla teminat göstermeniz sizlere tavsiyemdir.
Bu yıl yeni gelen yönetmelikte göçmenlere sağlık sigortası zorunluluğu gelecek. Bu zorunluğun konsolosluğun vize görüşmesinde maddi dökümlere daha çok önem göstereceğe benziyor. Bu yüzden gösterebildiğiniz kadar teminat göstermeye bakın -
@bolatmali umarım herkesin gönlüne göre olur. Size de üşenmeden verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.
-
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@bolatmali umarım herkesin gönlüne göre olur. Size de üşenmeden verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.
Bilgilerimle sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu :)
Umarım bütün süreç her talihli açısından sorunsuz geçer. Ben sizler içinde sorunsuz geçeceğine inanıyorum :) -
Merhaba,kcc mailinde 3-6 hafta yazıyordu biliyorum ama 15 inde gönderdiğimiz evrak mailine henüz geri dönüş olmadı,şu sıralar evrak onay maili alan oldu mu acaba?
-
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Merhaba,kcc mailinde 3-6 hafta yazıyordu biliyorum ama 15 inde gönderdiğimiz evrak mailine henüz geri dönüş olmadı,şu sıralar evrak onay maili alan oldu mu acaba?
Evraklarınızı gönderdikten sonra otamatik mail aldınızmı?
Şu sıralar onay maili alanlar azınlıkta. Bütün numaralara mail attıkları için muhtemelen sizinde onay mailiniz bu yüzden gecikmeye uğramıştır
-
@bolatmali evet otomatik onay maili aldım,teşekkür ederim dönüşünüz için
-
@bolatmali çok teşekkür ederim
-
@Aziz-Guliyev, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Belgeleri ingilizceye cevirtmeniz lazim
-
Sayın @crazycells Cevabınız için teşekkürler
Azerbaycan başlığı altında yalnız Azerbaycan ve ya İngilizce olarak yazılmış isterseniz düzeltiniz kafa karışıklığı olmasın. Bir daha teşekkür ederim. -
Merhaba askerden ayın 19unda terhis oldum askerlik durumum e devlete henüz yansımadığı için askeriyeden aldığım terhis belgesini gerekli evraklarla beraber KCC ye gonderdim benim durumumda olan bazı arkadaşlar vardı onlar onay aldılar mı acaba bu durum sorun yaratirmi ?
-
@Bugra35 Türk vatandaşlarından askerlik durum belgesi istemediklerinden hiçbir sıkıntı yaşanmıyacaktır, kalbinizi ferah tutun
-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum