DV2021 Bekleme Odası
-
İş olanakları için, atıyorum indeed den location ve job title girerek fikir sahibi olabilirsiniz.
-
@dmrtkn evlerin hepsi eşyasız kiralanmıyor ki eşyalı da var ondan daha şimdiden ev eşyaları düşünme bence
-
@aysegul ben indeed monster ve glaasdor,a gözattım artık oraya gidersek başvuru yapılır...
-
@ayvalik10 ama ben daha için eşyalı görmedim
-
Fort Wayne'i ben buldum size ama benden çok fanatiği oldunuz şaka maka. :face_with_tears_of_joy:
-
@Final-Approach hayır duası alıyorsun kötümü :) ben sana çıksın diye dua ettim ;)
-
@Final-Approach mangali fort Waynede yakacaz 🙂🙂
-
@dmrtkn :) aynen löp löp etleri yatırıcaz mangala titretcez eti mangalda :)
-
Hadi bakalım inşallah.
Ucuz bir şehir bulduk diyen olmuş, neresi orası? Araştıralım konut fiyatları ve iş bulma olanaklarını.
-
@Final-Approach paşa new yorka baksana apartman kirası + iş makinası operatörlüğü yada tır şoförlüğü maaşları en yükse en düşük şeklinde. sana zahmet veriyoruz ama hakkını helal et :)
-
@Final-Approach plano deniyordu kardeşim
-
Beyler dediğiniz dil programı rarlı çıktı aşağıdaki winrar ile açılır mı bunu mu kurayım?
https://programevreni.com/winrar-full-indir/ -
@Final-Approach bana NC ve VA'nın içinde buluğunduğu bölge hem iklim, doğa hemde fiyatlar açısından mantıklı gibi geliyor. Aile yaşantısına da uygun gibi geldi.
-
Arkadaşlar forumda formu doldururken tekrar geri dönüp baştan doldurduklarını duyuyorum.bende de aynı oldu defalarca denedim olmadı en sonunda youtubeden bilgisayarda bir film açtım formu doldurdum ve anında kabul oldu.sanirim bilgisayar formu doldururken internetten bağlantıyı kesiyor biz formu doldurunca ileri devam edemedim veya benim bilgisayarım öyle olabilir.formu dolduramayan bir arkadaş varsa birde böyle denesin.Basarilar
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach plano deniyordu kardeşim
Fena değil. Güzel Plano.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach paşa new yorka baksana apartman kirası + iş makinası operatörlüğü yada tır şoförlüğü maaşları en yükse en düşük şeklinde. sana zahmet veriyoruz ama hakkını helal et :)
2+1 evler 1600 dolardan başlıyor.
İşsiz kalma süren olacağı için New York'un şöyle bir handikapı var cebinden daha çok para harcamış olacaksın.
-
@jure, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach bana NC ve VA'nın içinde buluğunduğu bölge hem iklim, doğa hemde fiyatlar açısından mantıklı gibi geliyor. Aile yaşantısına da uygun gibi geldi.
Aklında olan şehir varsa bakalım hocam araştırmak için.
-
@ahmet-34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Resim çekilcem fotorağcıya boyut olarak nediyim anlıcağı şekilde nasıl sölersem anlar ❓❓❓
Bence fotoğrafçıdan önce bir Türkçe öğretmenine gidebilirsiniz. Gözlerim kanadı yahu bu ne...
-
@dmrtkn

senin ev arama yönteminde bir terslik var. -
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Aklında olan şehir varsa bakalım hocam araştırmak için.
North Carolina için Raleigh, Charlotte.
Virginia için Virginia Beach olabilirBen Raleigh beğendim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum