DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş kimlerle konuştum neler anlattım çaresiz kaldılar vermem dediler seçim oldu yine verdiler abi :)
-
Leblebi tozu vardi eskiden. Okula giderken hep ondan bir tane alirdim. Bakkallar baskadir gozumde.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş kimlerle konuştum neler anlattım çaresiz kaldılar vermem dediler seçim oldu yine verdiler abi :)
kardeşim artık millet gerçeği mutfakta pazarda markette benzin istasyonunda giyim mağazasında görüyor. bunun yanında yeni kurulan partiler var neden başkanlık %40 düşsün diye zarfladılar ? onlarda anladı artık her şeyin farkındalar katardan da sıcak para gelmiyor artık işleri zor.
-
@Final-Approach şu andada satıyorum leblebi tozu ama biraz pahalı :) lebileb marka organikmiş fiyatı 2,50 tl konsinye bıraktılar 1 aydır adam gibi satılmadı :)
-
Selamlar arkadaşlar nasılsınız konu baya koyu
-
tamam abi sizin dediğiniz gibi olsun. İnşallah da olur tek temennim benimde bu olur zaten. nedense sürekli zıt açılardan bakıyor gibiyiz sizinle
hep tartışma vari geçiyor konuşmalarımız @Oktay-İbiş -
@dmrtkn selam biraz öyle oldu bugün :)
-
tamam abi sizin dediğiniz gibi olsun. İnşallah da olur tek temennim benimde bu olur zaten. nedense sürekli zıt açılardan bakıyor gibiyiz sizinle
hep tartışma vari geçiyor konuşmalarımız @Oktay-İbişkardeşim tartışmakta güzeldir :) bende senin düşündüklerini düşünüyorum ama artık kandıramıyorlar milleti şu var akp gelmezde kendi içinde çıkan bir parti gelir belki. ben bir partinin ilçe yönetimindeyim ve ankaradan çok farklı sesler geliyor anlatmak istedim ayn iki taraflı....
-
@dmrtkn hamdolsun kardeşim iyi çok şükür sen nasılsın ?
-
Bu harekât acaba greencardi etkiler mi?
-
@KingTricky, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu harekât acaba greencardi etkiler mi?
etkilemez rahat olun.
-
@Oktay-İbiş saolasin abi iş güç
-
@dmrtkn ALLAH kolaylık versin kardeşim bizdede farklı bir durum yok sabah 7 de marketi aç akşam 10 / 11 e kadar devam hep aynı şeyler :)
-
Kimse beni yanlış anlamasin ama bence siyasete hiç girmiyelim surda ne güzel muhabbet ediyoruz araya siyaset girmesin derim sonuçta siyaset 2 kardesin bile arasını açıyor
-
@Oktay-İbiş Allah kolaylık versin abi Allah bol kazançlar versin
-
Konu nasıl buralara geliyor her seferinde şaşırıyorum zaten :)
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kimse beni yanlış anlamasin ama bence siyasete hiç girmiyelim surda ne güzel muhabbet ediyoruz araya siyaset girmesin derim sonuçta siyaset 2 kardesin bile arasını açıyor
siyaset için kimseyi kırmam kimseylede ters düşmem. fikirlerimi düşüncelerimi söylerim güler geçerim :)
-
Konu nasıl buralara geliyor her seferinde şaşırıyorum zaten :)
18 senenin birikimi desek daha mantıklı olur :) eskiden insanlarda hoşgörü anlayış vardı. televizyonlarda bizlere örnek olacak kişiler kavga ederse haliyle vatandaşa yansır. ALLAH tadımızı birliğimizi beraberliğimizi dirliğimizi bozmasın bizi aslımızdan ayırmasın.
-
Feridun Düzağaç F.D yada Düşler Sokağı tavsiye :) iyi geliyor
-
@Oktay-İbiş 🙂🙂 öyle olması gerekiyor abi zaten bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum