DV2021 Bekleme Odası
-
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
400 bin başvuru var kazanan kişi sayısı 4 bin pasport yada ücretli olmasının etkisi fazla olmaz. ücretli olup aynı zamanda verilen kotanın artırılması gerekli.
Zaten buradaki bu tezi savunanların tek vurgulamak istediği başvuran kişi sayısıdır. Bu ücretler alınsa 200 bin olan başvuru sayısı emin olun en fazla 40, 50 bine düşer.
-
Resim çekilcem fotorağcıya boyut olarak nediyim anlıcağı şekilde nasıl sölersem anlar ❓❓❓
-
@ahmet-34 600*600 olmasını gerektiğini, arka fonun beyaz (açık renk) olmasını gerektiğini, greencard başvurusu için çekildiğini, söyleyebilirsin. Ayrıca mail olarak fotoğrafı almayı unutma. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/digital-image-requirements.html BURADAN DA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRSİN
-
@ahmet-34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Resim çekilcem fotorağcıya boyut olarak nediyim anlıcağı şekilde nasıl sölersem anlar ❓❓❓
Bu 4'üncü başvurum olacak ve hala benim bile kafamı kurcalıyor acaba hatalı mı yapıyoruz şu foto işini diye. :)
-
@KadirTPT pasport zorunluluğu içinde aynı şeyler söyleniyordu . başvuru sayısında bir azalma olmayacağını sosyal medya ve forumlarda görüyoruz.
-
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@KadirTPT pasport zorunluluğu içinde aynı şeyler söyleniyordu . başvuru sayısında bir azalma olmayacağını sosyal medya ve forumlarda görüyoruz.
O denli bir azalma olmaz mutlaka ama emin olabilirsin ki önceki yıla göre düşüş olur. En azından çoluk çocuk (gereksiz başvuran gitmeyeceği halde öylesine şansını deneyenler!) başvuru yapmaz. Çünkü bir çoğunun pasaportu yok veya bu pasaportu alacak gücü yok ki Allah yardımcısı olsun gerçekten bu kadar ihtiyacı olanların inşallah.
-
@KadirTPT fotografcı anlıyordur o boyutları ona göre çekim yapıyordur zaten eğer resim boyutlara uygunsa sanmıyorum
-
@KadirTPT fotografcı anlıyordur o boyutları ona göre çekim yapıyordur zaten eğer resim boyutlara uygunsa sanmıyorum
Çoğu anlamıyor veya materyali yeterli değil.
-
Başvuru işi tamam şimdi bekleme zamanı :) Umarım bu sene hazır olan ve gerçekten gitmek isteyenlerin senesi olur.
-
Arkadaşlar merhaba bizde eşimle dün akşam basvurumuzu yaptık. İnşallah Mayıs'ta sonuçlar açıklandığında yüzümüz güler. Benim bı sorun olucak şuan 3 aylık hamileyim, herşey yolunda giderse sonuçlar açıklandığında 1 aylık olucak bebeğimiz ama formda çocuk sayısına 0 yaptık . Eğer nasip olur da kazanırsak ds260 ları doldururken bı sorun olmaz dimi. Sonuçta daha doğmadigi için 1 yapmak mantıklı gelmedi.
-
@MeraklıKedi doğrusunu yapmışsınız çünkü o an çocuğunuz yoktu, ds260 a doğmuş olan çocuk bilgilerinizi gireceksiniz çünkü doğmuş olacak 😊 zaten daha sonra istenecek nüfus evraklarında da bebeğin doğum tarihi bilgileri de olacağından bir sorun olmayacak. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤗
-
@MeraklıKedi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba bizde eşimle dün akşam basvurumuzu yaptık. İnşallah Mayıs'ta sonuçlar açıklandığında yüzümüz güler. Benim bı sorun olucak şuan 3 aylık hamileyim, herşey yolunda giderse sonuçlar açıklandığında 1 aylık olucak bebeğimiz ama formda çocuk sayısına 0 yaptık . Eğer nasip olur da kazanırsak ds260 ları doldururken bı sorun olmaz dimi. Sonuçta daha doğmadigi için 1 yapmak mantıklı gelmedi.
Bende Aysegül hanıma katılıyorum. Şu an olmayan bir şeyi, var gibi göstermeniz sıkıntı olabilirdi zaten. Doğrusunu yapmışsınız bence de..
-
@KadirTPT yeterlimi değil millet evde kendi telefon dan çeken var o nasıl oluyor o zaman ❓
-
@KadirTPT yeterlimi değil millet evde kendi telefon dan çeken var o nasıl oluyor o zaman ❓
Sende evde telefonla çek o zaman dostum.
-
@KadirTPT demek istedğim şu millet evde kendi imkanlarıyla hazırlayıp koyuyor fotografcının kamerası bizim elimizdeki imkanlar daha iyidir die düşünüyorum yeterli olmaması imkansız okadar işlemler için resim çektiriliyor yeterli olmayan makinayla çalışcaklarını sanmam
-
senin benim düşündüğümü amerikalılar düşünmüyormu ? mesela ücretli başvuru demekki adamların bir bildiği var. bunlara çok takılıp kafa yormayın kazanınca neler yapıcam neler yapabilirim bunların araştırmasını yapın ;)
-
@Oktay-İbiş burdan en fazla 3 5 kişiye çıkıcak o yüzden boşver düşünme 😀
-
@ahmet-34 geçen konularda yazmıştım ben bu kararı verirken zaten çıksa ne olur çıkmasa ne olur hepsini etraflıca düşündüm. çıkarsa giderim ailemle çıkmazsa hayatıma devam ederim yine üzülmem sıkılmam kafamı takmam. sonuçta büyük büyük çok büyük hayaller kurmadım ;)
-
Herkes kesin kendisine çıkacak iç güdüsüyle ne hayaller kuruyor kimbilir 😂😂😂😂🤣
Biz sizi mayısta göreceğiz. 🤗🙈🤭
-
@topraxxx biz ne mayıslar gördük :) bir daha bir daha bir daha görürüz ;)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum