DV2021 Bekleme Odası
-
@omerelci ben her zaman şunu söylüyorum bizim çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel şey iyi bir yerden aldıklar diploma ve eğitim. mal mülk boş ben öldüğümde en azından evlatlarıma güzel bir gelecek bıraktım diyebilmeliyim.eskidendi o ev bırakayım araba bırakayım işleri. elin oğlu işe alırken seni diploma istiyor lisan istiyor bilgi istiyor
-
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkes gidince yapıclarını konuşuyor , ancak kazanamassanız ne yapmayı planlıyorsunuz ? Mesela ben askere gitmeyi planlıyorum kazanamassam seneye tekrar denerim
Ben sonuç açıklanmadan önce askerlik yapmış olacağım. Celp tarihi bekliyorum.
-
@dmrtkn
Şu konu başlığını inceleyin; -
@Oktay-İbiş aynı düşüncedeyim. İyi bir ahlak ve iyi bir eğitim çocuklarımıza vereceğimiz en değerli miras.
-
hani akıl vermek gibi olmasın ama ben burada bazı arkadaşların yazısında hem çok umut bağladığı hem çok hırs yaptığı hissiyatına kapılıyorum yazılarından yada söylemlerinden. bu bir sınav yada bir yarış değil yada çıkmazsa hayatınız bitecek manasınıda taşımıyor. insanın hedeflerinin hayallerinin ideallerinin ve hırsının olması çok güzel ama bu hayatınızıda etkileyecek durumda olmasın. çıkmazsa dünyanın sonu olmayacağı gibi çıkarsada dertlerin sıkıntıların biteceği anlamı taşımaz...
-
Türkiye'de askerlik yapmış olmam Amerikan ordusuna katılmamı engellemez inşallah.
-
@omerelci aynen kardeşim.
-
@Final-Approach engellemiyor diye biliyorum
-
@Final-Approach engellemiyor benimde bildiğim kadarı ile.
-
Neyse arkadaşlar sizlere iyi muhabbetler . Yarın sabah görüşürüz Allah nasip ederse
-
@Oktay-İbiş çıkmazsa yolun sonu değil bu 5. Başvurum çıkmazsa bile kaldığım yerden devam ediyorum çıkarsa da birçok şeyin değişeceğini düşünüyorum
-
zaman içerisinde burada hep beraber tartışarak bulmacanın parçalarını bir araya getiricez. iş,yaşam,sosyal hayat, vs sürekli bir bilgi alışverişinde bulnur eksik kaldığımız konularda yardımlaşırız.
-
@omerelci selametle kardeşim....
-
@Oktay-İbiş aynen abi çıkmazsa zaten sorun yok kaldığımız yerden devam her zman en başından beri çıkar ümidiyle konuşuyoruz çıkmazsa diğer seferlere diyip yola devam edeceğiz
-
@Yunus-Tilki aynen en doğrusuda bu ama bazı insanlar çok inanmış ve illa çıkıcak diye şartlandırması sonrasında yaşadığı hayal kırıklığı ister istemez ailesine işine her yere yansıyor. bu pisikolji ile işinde ne kadar verimli olabilir yada ailesine ne kadar yararlı olabilir...
-
@dmrtkn aynen kardeşim hakkımızda hayırlısı. ha şunuda söylüyorum hayırsıza hiç olmasın. ama ALLAH C.C nasip etmiyeceği şeyinde ümidini vermez :)
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkes gidince yapıclarını konuşuyor , ancak kazanamassanız ne yapmayı planlıyorsunuz ? Mesela ben askere gitmeyi planlıyorum kazanamassam seneye tekrar denerim
Ben sonuç açıklanmadan önce askerlik yapmış olacağım. Celp tarihi bekliyorum.
Vakit öldürmek için süper , 6 ay hemen geçer
-
@Oktay-İbiş aynen abi zaten eğer ailemizin bizim cocuklarimizin huzurunu bozacaksa hiç olmasın zaten en başından beri hayirlisiysa olsun diyorum
-
Bakıyorum da hep evli arkadaşlar yazıyor. Benim gibi bekar olanlar azınlıkta mı acaba :)
-
@bolatmali teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum