DV2021 Bekleme Odası
-
@Passion ne var Trump birde şöyle bir açıklama yapsa , patron cildirdi Türkiye'de yaşamdan kurtulmak istiyenler için green cardi 500 bin kişiye verecem diye. Ne güzel olur demi 🙂
-
@dmrtkn yalnız bu yarım milyon insan yapar 😂😂
-
@Yunus-Tilki evet farkındayım sırf bastakine inat bak sen iyi yonetemiyon vatandaşların benim ülkeme geliyor diye ironi yapıyorum 🙂
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Passion ne var Trump birde şöyle bir açıklama yapsa , patron cildirdi Türkiye'de yaşamdan kurtulmak istiyenler için green cardi 500 bin kişiye verecem diye. Ne güzel olur demi 🙂
Kendisi Demokrat olsa neyse de bir Cumhuriyetçiden beklenebilecek en ütopik istek sanırım. :)
-
@Final-Approach ya biliyorum şaka yapıyorum sadece 🙂
-
Siyaset gibi olmasın ama Elizabeth Warren'in yeni başkan olmasını çok isterim. :) Demokrat, saygın bir akademisyen. Babadan zengin emlakçı çatlak Trump'ın ne yapacağı hiç belli olmuyor.
-
@dmrtkn Şöyle bir saatlik kampanya olsa mesela. Elini çabuk tutan kapsa green card'ı :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Final-Approach vallahi bende guvenmiyom çıkar yarın der Türkiye'den green card çekilişlerini iptal ettim diye
-
@Passion ,😁😁😁
-
@dmrtkn neyse ki bir sonraki seçimde başkan olarak seçilmeyecekmiş
-
@Emir600RR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@optimistic geçen sene burada olan arkadaşlarla sözleşmiştik ama sadece aramızdan 1 kişiye çıkınca biraz daha hayal oldu şimdide sen git ben çıkınca yanına gelirim planımız var :D :D
Hocam ben hepsine uyarım yeterki çıksın :slightly_smiling_face:
-
@Yunus-Tilki ben seçilir diye düşünüyorum
-
Amerika'da doğmadık bu yüzden başkan olamıyoruz, senatör olma hakkımız da mı yok :)
-
@dmrtkn sen bizimkilerle karıştırıyorsun 😁
-
@Yunus-Tilki Seçilecek gibi duruyor valla. Gerçi seveni de çok nefret edeni de. Belli olmaz.
-
@Final-Approach senatör veya da temsilci olunabiliyor :)
-
@Passion iyide Trump seçimde Clinton'dan daha az oy aldı hemde 200.000 eksik oyla (paranın gücünü kullandı ) başkan oldu
-
Merhaba, benim acil bir sorum var,
Lütfen yardımcı olunuz, başvurudaki fotoğrafımın kabul edilip edilmeyeceği konusunda çok endişeliyim. Buraya fotoğrafı nasıl koyacağımı bilmiyorum. Bir arkadaş lütfen söylesin de koyayım, sizlerin foto hakkındaki yorumlarını çok merak ediyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Merhabalar..Ben kendi ailem için greencard çekilişi için başvurumu yapacağım.bir sorum var..oğlum 10 kadım 1998 doğumlu..Yani 21...21 in içindekini ben çocuğum olarak yazabiliyor muyum..yoksa şöyle mi yapmalıyım oğlum 21 de olduğu için ben kendi başvurumda yazmamalı...oğlum kendi için ayrı bir başvuru mu yapmalı..
-
@Yunus-Tilki paranın gücünü kullandı derken? O.o
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum