DV2021 Bekleme Odası
-
@Burak-Taşcan daha söylemedim siz deneyin
-
@Emir600RR bey ben birşey sormak istiyorum ben pasaport için çektirdiğim fotoğrafı taracida taratarak istedikleri 600*600e getirdim ve onu yükledim esimde aynı keza pasaport fotosunu telefonda çekti. Sorum şu o fotoğrafların biyometrik olduğunu anlarlar mi anlarlarsa bu olay bizim kaybetmemize yol açar mı ?
-
Arkadaşlar ben formu rehber videoyu izleyip talimatlara göre 5 dk sürede doldurdum telefon geldi 10-15 dk sonra submit ettim tek denemede oldu hatanın formu geç doldurma ile alakası oluğunu sanmıyorum bilginiz olsun. Chrome ile Adblock açıktı.
-
@Yunus-Tilki bey ben birşey sormak istiyorum ben pasaport için çektirdiğim fotoğrafı taracida taratarak istedikleri 600*600e getirdim ve onu yükledim esimde aynı keza pasaport fotosunu telefonda çekti. Sorum şu o fotoğrafların biyometrik olduğunu anlarlar mi anlarlarsa bu olay bizim kaybetmemize yol açar mı ?
-
ABD vize fotoğrafı çeken bir yer bulup çektir kafan rahat olsun 1 paket sigara parası :)
-
@Yunus-Tilki bir değişiklik olmadı.
-
@dmrtkn fotoğrafı sistemden sorguladığınızda hata almadıysanız sorun teşkil etmez ve fotoğrafın biyometrik olmasına bakmıyorlar sadece onların kuralına uyması gerekiyor ve fotoğrafı sisteme göre boyutlandırdıgınız için biyometrik sayılmıyor
-
- Bigisayardan mı yapıyorsunuz telefondan deneyin URL engelliyor olabilir PC
oda olmazsa - Opera tarayıcıda gizlilik ayarında vpn etkinleştirme var onu açın daha sonra tekrar formu doldurun
- Bigisayardan mı yapıyorsunuz telefondan deneyin URL engelliyor olabilir PC
-
@gungorhan formu ne zaman doldurdunuz 2. gün mü
-
@Yunus-Tilki evet 2. gün
-
@Yunus-Tilki çok teşekkür ederim evet istedikleri gibi ayarladım her hangi bir sıkıntı olmadı.
-
@Yunus-Tilki PC'den opera üzerinden vpni etkinleştirerek yaptım yine aynı mesajı aldım
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.Şimdi telefondan deneyeceğim.
-
@gungorhan İlk gün sayfa 15 dk dan fazla açık kalınca sistem sayfanın açık unutulduğu düşünüp submit butonunu pasife alıyordu buda hataya neden oluyordu binevi bag gibi ama arkadaşımız URL reddediyor buda PC sayfaya izin vermiyor
-
@Burak-Taşcan telefonda mobil veri ile yapın
-
@dmrtkn rica ederim bol şans
-
@Yunus-Tilki ben vazgeçiyorum mobil veri ile yaptım telefondan yine aynı mesaj.
-
@Alex rica ederim, ne demek.
-
Bu ileti silindi! -
@Yunus-Tilki 31 yaşındayım
-
https://www.vpnbook.com/freevpn bununla deneyin veya Android İOS için Aloha Browser VPN ile deneyebilisiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum