DV2021 Bekleme Odası
-
- sayfaya gecemeyip
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
boyle bir hata aliyorum sebebi sizce nedir?
- sayfaya gecemeyip
-
@Merika pardon ben yanlış anladım sanırım o zaman yazdığınız site yada https://www.greencardphotocheck.com/tr/ bu siteden bakıcaksınız kontrol amaçlı. resminiz muhtemeln sitede kayıtlı kalmaz zannetmiyorum.
-
@mrbuckle başvurunuzu int explorerdenmi yoksa chromedanmı yapıyorsunuz ? yanılmıyorsam chromedan yapılan sıkıntılı oluyormuş en sağlıklısı internet explorer imiş.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@mrbuckle başvurunuzu int explorerdenmi yoksa chromedanmı yapıyorsunuz ? yanılmıyorsam chromedan yapılan sıkıntılı oluyormuş en sağlıklısı internet explorer imiş.
@mrbuckle, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
- sayfaya gecemeyip
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
boyle bir hata aliyorum sebebi sizce nedir?
tekrar deneyin ben chrome den yaptım 1 saat sonra deneyin yine olmuyorsa sonuçta success sayfasını görene kadar deneyebilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz
- sayfaya gecemeyip
-
@Oktay-İbiş @Rhonster her browserda denedim sonuc hep ayni hata anlayamadim neden
-
@mrbuckle yoğunluktan olabilir yani ana makina geç cevap veriyordur...
-
@Oktay-İbiş geceye dogru denicez artik :)
-
@mrbuckle nasıl uygun görürsen :) sabahta olabilir gecede olabilir :)
-
chrome da sürekli bu siteye ulaşılamıyor sorunu alıyorum başvuru sayfasında. Sizde nasıl acaba
-
@anilcangokben adblock kapat yada internet exp a geç öyle halledebilirsin
-
@Oktay-İbiş tesekkurler :)
-
@evrennce yok hepsini deniyorum hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Tüm bilgileri girdikten sonra devam edemiyorum. Onay sayfası gelmeden kopuyor bağlantı
-
@anilcangokben çerezleri silmeyi denesene bi
-
@evrennce cerezleri bende denedim sanirim yogunluktan hata aliyorum bir arkadasim daha ayni hatadan aldi
-
muhtemelen ana makinadaki yoğunlukdan dolayıdır. şöyle düşünün 100 kişilik bir otobüse 200 kişi binmeye çalışırsa otobüs zor hareket eder. şahsi görüşüm gece yada sabah gibi tekrar deneybilirsiniz.
-
yok hiç bir şekilde başvurulmuyor. Bilerek Cuma ya bıraktım yoğunluk azalır diye anlayamadım neden böyle oldu?
-
Forgot Confirmation Number bölümü de eklenmiş. Burdan 2021 seçeneği olsaydı iki kere başvuru yapılıp yapılmadığını görmüş olurduk. :face_with_monocle: Şu an sadece DV 2020 için çalışıyor.
-
@Final-Approach mayısta 2021 için açılacak
-
@Merika idphoto4you güvenle ayarlama yapabilirsiniz
-
arkadaslar soruna soyle bi cozum buldum, fotografinizi telefonunuza aktarip, ozellikle iphone da safaride, sorunsuz sekilde mobil veri ile formu doldurup kaydi gerceklestirdim success ve conf number ile, bilginize.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum