DV2021 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar pasaportun rengi farkediyor mu ?
-
@RotiNNN Standart herkesin alabileceği tip olan bordo pasaport alman gerekir.
-
@RotiNNN pasaport türünün önemi yok süresi olan geçerli bir pasaport yeterli
-
@Oktay-İbiş evet bende çocuğum için istiyorum bende geçen sene ilk kez eşim ile birlikte başvurduk bu sene yeniden deneyeceğiz çıkana kadar artık ne zaman çıkarsa kısmet herşeyin başı bu pasaport numarası işi güzel oldu çünkü gerçekten gitmek isteyenler yani bedel ödemeye hazır olanlar başvuracak(mesela benim pasaportun süresi bitti 10 senelik alacam her sene deneyecem nasıl olsa çıkarsa da giderken de lazım olacak )herkesin gönlündeki gibi olsun inşallah
-
@msdrnc ALLAH hakımızda hayırlısını nasip etsin hocam... gelin ata binmiş ya nasip demiş :)
-
Bu ileti silindi! -
@sametyavuz, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba burda linki paylaşılan yönerge linki geçen gün tıkladığımda çalışıyordu şimdi 404 hata veriyorlar geri çekilmesi niye acaba
25'inde aciklama yapacaklardi, kendileri aciklama yapmadan yonergeye ulasildi diye kaldirmis olabilirler. Linkteki dokumana suradan ulasabilirsiniz:
-
@crazycells teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
Uzun zamandır Aktif değildim başvurular ne Zaman başlıyormuş?
-
@KingTricky 2 ekimde
-
@sametyavuz
klavuzun türkçe halini indirebilirsin. Ancak indirdikten sonra paint ile açman gerekiyor çünkü görüntü yüzdesi %3 çıkıyor %100 olunca okunuyor. @crazycells bu hatayı düzeltemedim.
https://drive.google.com/file/d/18wVXeHiuE51RYRoY_QlwXAn_a5ZkVgHh/view?usp=sharing -
Ön lisans mezunu başvururken eğitim durumunu ne seçmeli?
-
@jesus-christ İnşallah hocam, 6 yıl oldu hersene başvuru yapıyorum buseneden umutluyum :palms_up_together_light_skin_tone:
-
Şimdiden herkese iyi şanslar diliyorum
-
@metn bu soruya kimsenin cevap vermemesi şaşırttı. Bende merak ediyorum
-
benim çoçukluk arkadaşımda başvuruyor green karta.önceden hiç umursamazdı şimdi gitmemiz lazım diyor...ilk defa başvurucak.
-
@ayvalik10 o sizden kaynaklanmiyor buyuk ihtimal sayin @ayvalik10 , foruma yuklenen dosyalar belli bir boyutu gecince, onu belirli boyutlara kucultuyor forum... bu sekilde bir fotonun tum sayfayi kaplamasini engelliyor. Ben zaten yonergeyi paylastim, gecmis yilki Turkce aciklamasini da soyle ekleyeyim (zaten aciklamasini yaptigim birkac ekleme disinda her sey ayni)
-
@metn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ön lisans mezunu başvururken eğitim durumunu ne seçmeli?
@anilcangokben, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@metn bu soruya kimsenin cevap vermemesi şaşırttı. Bende merak ediyorum
Zaten ilgili konuda bu sorunun cevabi var:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
-
Acaba pasaport zorunluluğu bu sene çekilişten kazanma şansımızı birazcıkta olsa arttırmışmıdır merak ettim :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
63
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum