DV2021 Bekleme Odası
-
Herkese tekrar merhaba :) akşam rüyamda görüyorum ki forumda yazmışlar "evet arkadaşlar sonunda sayfa açıldı" uyandım ve dedim kendime gerçek mi rüya mıydı? Dur ben yinede bri bakayım sayfaya girdim tabi ki KAPALI :)) Neyse ben hazırım, pasaportumu yeniledim bu gün ;) bir de paylaşmak istediğim bir fotoğraf var ama buraya nasıl ekliyoruz bilemedim :)
-
@BenTanerGÜNDOĞDU cevap yazarken kutuya surukleyip birakabilirsiniz. ya da linki varsa gorsel butonunu tiklayarak ekleyebilirsiniz.
-
Güldür Güldür Show İzlemekten Beynim Yoruldu Birazda Talk Show İzleyelim @Ameriga
-
@turcouz merhaba hangi eyalette yaşıyorsunuz.tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
-
@crazycells

14.07.2019 21:58 tarihinde aldığım ekran görüntüsü! Doğrulama kodundaki görsel için yorumlarınızı bekliyorum. ;) -
@BenTanerGÜNDOĞDU, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
oğrulama kodundaki görsel için yorumlarınızı
Bu bir işaret Taner Bey:)
-
@BenTanerGÜNDOĞDU Taner Bey tebrik ederim kazanmışsınız :dizzy:
-
@phozz bende öyle düşünüyorum inşallah 🙏🏻😊
-
@anilcangokben Bunu mayısta da yazmanız dileğiyle 😬🙏🏻
-
@BenTanerGÜNDOĞDU hep beraber inşallah :)
-
@BenTanerGÜNDOĞDU tebrik ediyorum hayırlısı olsun inşallah amerikada tüm istediklerini ve mutluluğunu yaşarsınız.darısı bizim başımıza.hangi eyalete gitmeyi istiyorsunuz
-
@fredyjones daha seçilmedim :) gördüğünüz fotoğrafta mesaj içerikli bir güvenlik kodu vardı sadece TN3R diye adım da Taner olduğu için burda da paylaşmak istedim :) BOSTON 👍🏼
-
Merhabalar ben almanya doğumluyum yıllar önce kesin dönüş yapıp Türkiye ye gelmişiz.. Başvuruda almanya mı Türkiye mi seçmeliyim doğru olan hangisi... Ve hangisinde kazanma ihtimali daha yüksek istatistiklere göre
-
@al_ti74 almanya Türkiye europa olduğu için şansları eşit.
-
@ayvalik10 almanyadan seçilecek kişi sayısıyla Türkiye den secilecek kişi sayısı farklıydı diye biliyorum
-
Arkadaşlar,forumda yeniyim. Birkaç sorum olacaktı, 2021 çekilişine başvurabilmek için 'Öğrenci Pasaportu 'alacağım. Bu pasaport için kullanılan Fotoğraf ile Green card için kullanılan fotoğraf farklı mı? Pasaport için Biyometrik istiyor...
-
@al_ti74
Türkiye 2343
Almanya 1227 -
Sayın @ayvalik10 selamlar. Başvuru dönemi yaklaşıyor ya merak ettim eşinizin fikirlerinde olumlu yönde bir değişiklik oldumu diye. İnanılır gibi değil ama foruma yazdıktan birkaç gün sonra eşimde garip bir dönüşüm oldu. Mucize gibi bir şey bu. Tabi bunda arkadaşların verdiği taktiklerin ve benim sübliminal mesajlarımın etkisi çok büyük sanırım😂Arkadaşlar hiç belli olmaz her şey değişebilir demişti ya hakikaten öyle oldu. Umarım sizde de olumlu yönde değişimler vardır.
-
@Dumuzi eevet farklı foto ilgili olarak şu sayfadaki video işinizi görür
https://yesilkartforum.com/basvuru-fotografi-nasil-olmalidir/ -
başvurular ne zaman başlıyor? heyecanla bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum