Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
-
@jinglebells aynen bu da var.
-
@jinglebells o yorumu ayşegül hanım yaptı :) bende sizin düşüncenizdeyim
-
@Emir600RR, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
@jinglebells Vallahi sizde haklısınız :)
ben kendı adıma saglam ısım varken turkıye sartlarında gıtme hayalı kurarken hayata yenı baslayan bırının kendı geleceğını burda gormemesı normal.
-
@Emir600RR duzelttım.sağol.
-
@jinglebells kaç yıldır Greencarda başvuruyorsunuz acaba ? :)
-
@Emir600RR zaten yok demedim, göz ardı da etmedikm. Vardır ve sayıca azımsanmayacak kadar da vardır ama işte çoğunluk başka birşey..Orandan bahsettim :) yoksa mesleki geçerliliği olup ilkokul mezunu green card alan da vardır muhtemelen ama işte onun da oranı çok düşüktür. Velhasıl çekiliş bu, tamamen rastlantısal, sonuçlardaki niteliklerin oranını bence sadece başvuranların niteliklerindeki ağırlıklar belirliyor.
Neyse çok da kafa yorulacak bir şey de değl zaten, başvuralım bekleyelim :) -
6 olmus.@Emir600RR
-
@aysegul Yok ben anladım sizi :) aynen öyle başvurlarım bekleyelim.
-
@jinglebells 6 :/ inşallah bu sene DV2021 size kısmet olur bakalım ilk yılda çıkaran var 17 yıl sonrada :) şans işi
-
şaka maka eylul geldı gene.ekımde dv2020de bıtıcek yakında vay arkadas.
@Emir600RR sanada bol sanslar arkadasım.
-
@crazycells, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
@loser sayin @keysnambır yukarida belirtmis, secilenler fazlasiyla seciliyor ve tum vizeler isteyenlere dagitiliyor, o nedenle sizin verdiginiz ornek maalesef cekilisteki durumu yansitmiyor. Eger %30 sahte basvuru varsa, bu demektir ki ona gore daha fazla kisi secip kotalari yine de dolduracaklar, degisen pek bir sey olmayacak.
fazlasıyla seçildiğini biliyorum arkadaşlar. hatalı pasaport numarası yazanların vize alamayacağının da farkındayım. ancak sizler çekiliş sonrasındaki sürece giderek durumu gözden kaçırıyorsunuz.
-
@jinglebells Saolun teşekkürler :)
-
@Emir600RR,
@aysegul,
tesekkurler inceleyecegim :) -
kazananlarin cogunlugu istanbul ankara diger iller yok ?
-
@vermaynen, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
kazananlarin cogunlugu istanbul ankara diger iller yok ?
ulke nufusunun kacta kacı ıstanbul anakarada yasıyor acaba
-
@aysegul Tekrardan merhaba Ayşegül hanım ben bu yüzden paylaşmıyordum buradan ayşegül hanım özel mesajdan isteyen arkadaşlara verdiğim için isim isim kayıt gibi oluyor biri sildiği zaman ulaşmasında kolay olabiliyor neyse geliyor işte böyle art niyetli insanlar şuanda tablo yok silinmiş başkaları tarafından backup yapmaya çalışıyorum bakalım :/
-
@Emir600RR bu tabloyu salt okurmur halde yada pdf olarak paylasamıyor musun?
-
@jinglebells Tabloyu yedeğe almamıştım insanlar isteyince özelden paylaşıyordum Ayşegül hanım öyle pat diye atınca tabikide foruma herkesin erişim var :( girmiş biri silmiş anonim olarak hakikatten art niyetli insanların bu forumda ne işi var yahu kime zararımız var ?
-
@Emir600RR uzuldum yedegı olmamasına bence sade ekran goruntusunu al paylas bı dahakı sefere.
-
@jinglebells evet :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum